Babám 9 hetes. Nappal egy percet se alszik, éjszaka pedig körülbelül max 6 órát. Nem káros ez a szervezetének? Mit tudok csinálni, hogy többet aludjon?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 20:49
1/38 anonim válasza:
De, sajnos nem tesz jót neki. Ha még iszol kávét fekete vagy zöld teát, kakaót, vagy eszel csokit, ezeket mellőzd. Ha nem segít, kérdezd meg a gyerekorvost.
2/38 A kérdező kommentje:
Tápszeres, szóval nem ezek miatt nem alszik. Nappal, ha elszenderedik kicsit, lerakom a kiságyba és 5 perc múlva már ébren van. Amúgy meg baromi sokat sír az első naptól kezdve.
2017. ápr. 22. 20:54
3/38 anonim válasza:
Kislányom is hasonló volt, annyival több hogy ő napal aludt kb 2x20 percet.
A gyerekorvos alváslaborba küldött.
Egyébként nyugodt, nem sír a fáradtságtól?
4/38 A kérdező kommentje:
Mivel folyamatosan sír, nem tudom, hogy éppen mi miatt. De lehet, hogy fáradtság, nem tudom. És nálatok mi lett az alváslabor eredménye?
2017. ápr. 22. 20:57
5/38 anonim válasza:
ha folyamatosan sír és 6 órákat alszik, rég a neurológust faggatnám..az én lányom is borzasztó rossz alvó, 3 éves, ennyi idősen kb. 8-10 óra volt az össz alvása, 2*20 perc napközben, a többi este...arra még azt mondta a gyerekorvos, hogy normális.
milyen tápszert eszik? hasi ultrahangon voltatok már? reflux? Bélgázok?
6/38 anonim válasza:
Másfajta tápszer?-lehet éhes vagy fáj a hasa.
7/38 anonim válasza:
5perc múlva felkel-és akkor visszaalratod?
Babakocsibab, kendőben sem alszik többet?
Eszik eleget?
8/38 A kérdező kommentje:
Sokat pukizik. Kap bigaiát meg infacolt, gondoltam, hátha a pocija fájdogál. Nem bukós. Aptamilt kap. Hasi UH-ja nem volt, itt úgy tűnik, nincs ilyen.
2017. ápr. 22. 21:04
9/38 A kérdező kommentje:
Babakocsiban addig alszik, amíg megy alatta. 130 ml-t megeszik, 3-4 óránként. Úgy tudjuk kibírni, hogy játszócumit kap és amíg ki nem esik, addig félig-meddig elvan vele.
2017. ápr. 22. 21:07
10/38 anonim válasza:
Mi a különbség a szokásaitokban/napirendben az éjjel és a nappal között? Mit csinálsz másképp az előtt, hogy 6 órát aludna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!