Babám 9 hetes. Nappal egy percet se alszik, éjszaka pedig körülbelül max 6 órát. Nem káros ez a szervezetének? Mit tudok csinálni, hogy többet aludjon?
Ezért biztos le leszek pontozva, de mindegy. Azt írod, leteszed és felkel. Miért nem próbálod ki, hogy mennyit alszik ha nem teszed le? Nem azt mondom, hogy legyen egész nap a kezedben, de ha úgy alszik legalább tudnád, hogy csak azért kel, mert a közelségedre vágyik és nem alvászavaros. Illetve ha ezt egy napig csinálnád, látnád azt is, hogy akkor is ennyit sír-e.
Az én kisfiam is felkelt ennyi idősen, ha letettem. Akkor hagytam, hogy rajtam aludj, ez 30 perc volt délelőtt és délután, nagyobbat a babakocsiban aludt délben. Neki ennyi elég volt, fél órát meg én is kibírtam. És nem, nem szokta meg, azóta alszik egyedül.
11-el egyetértek.
Vagy ha a babakocsiban alszik akkor rajta, mehet minden nap 1,5-2óra alvás a babakocsiban.
Mivel tanácsot kértem és adtál, nem foglak lepontozni, kipróbálom majd, amikor lesz rá időm. Nyilván amikor tudom, hagyom, hogy több ideig rajtam aludjon, de vezetnem kell a háztartást, nem tudok egyfolytában mozdulatlanul feküdni.
Babakocsiban elalszik néha séta közben, de ahogy beéerek vele a lakásba, felébred. Meg arra is, ha leveszem róla a meleg pulcsit pl. Ha lakásban tologatom, nem alszik el, próbáltam már.
Figyelj a 9 hetes babád folyamatosan sír a fáradtságtól, akkor le van tojva a háztartás-ha kell órákat ringatod vagy órákat sétálsz vele hogy aludjon!
Hidd el a mosatlan és a vasalnivaló is megvár, de a babád idegrendszere most fejlődik! (mellesleg szerintem úgysem tudsz úgy semmit csinálni ha közben folyamatosan üvölt a pici)
Eloszor egyutt ereztem. De aztan latom, TE vagy a hibas.
Nem tudod tartogatni, mert vezetned kell a haztartast ?????
MIVAN ??? Nem, hanem a 9 hetes babadat kell ellatni !!!
Az enyem sem aludt soha a kisagyban. Tartogattam, igen.
Es igen, 2*2 orara kimentem vele setalni, mert csak ugy aludt!
Milyen anya az ilyen? Miert kellett igy gyerek ? Felhaborito...
Ó, látom, vannak megint nagyon okos emberek, akik tudják a tutit, főleg az utolsó...
Senki sem mondta, hogy nem megyek vele sétálni, de mint írtam, az sem garantálja, hogy aludni fog, mert nem mindig alszik el benne. 10-ből 2-szer.
Ennem már csak kell valamit és valamiből, úgyhogy a főzés és a mosogatás akkor is rám hárul.
Kíváncsi lennék, akkor is ekkora szája lenne egyesnek, ha nekik lenne egy folyton üvöltő babájuk, amikor 5 órát aludtak 4 részletben.
A hasznos tanácsokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!