Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Babám 9 hetes. Nappal egy...

Babám 9 hetes. Nappal egy percet se alszik, éjszaka pedig körülbelül max 6 órát. Nem káros ez a szervezetének? Mit tudok csinálni, hogy többet aludjon?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 20:49
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%

Ezért biztos le leszek pontozva, de mindegy. Azt írod, leteszed és felkel. Miért nem próbálod ki, hogy mennyit alszik ha nem teszed le? Nem azt mondom, hogy legyen egész nap a kezedben, de ha úgy alszik legalább tudnád, hogy csak azért kel, mert a közelségedre vágyik és nem alvászavaros. Illetve ha ezt egy napig csinálnád, látnád azt is, hogy akkor is ennyit sír-e.

Az én kisfiam is felkelt ennyi idősen, ha letettem. Akkor hagytam, hogy rajtam aludj, ez 30 perc volt délelőtt és délután, nagyobbat a babakocsiban aludt délben. Neki ennyi elég volt, fél órát meg én is kibírtam. És nem, nem szokta meg, azóta alszik egyedül.

2017. ápr. 22. 21:18
 12/38 anonim ***** válasza:
81%

11-el egyetértek.

Vagy ha a babakocsiban alszik akkor rajta, mehet minden nap 1,5-2óra alvás a babakocsiban.

2017. ápr. 22. 21:21
 13/38 anonim ***** válasza:
88%
Ha a babakocsiban alszik, akkor vidd el délelőtt és délután is sétálni.
2017. ápr. 22. 21:22
 14/38 A kérdező kommentje:

Mivel tanácsot kértem és adtál, nem foglak lepontozni, kipróbálom majd, amikor lesz rá időm. Nyilván amikor tudom, hagyom, hogy több ideig rajtam aludjon, de vezetnem kell a háztartást, nem tudok egyfolytában mozdulatlanul feküdni.

Babakocsiban elalszik néha séta közben, de ahogy beéerek vele a lakásba, felébred. Meg arra is, ha leveszem róla a meleg pulcsit pl. Ha lakásban tologatom, nem alszik el, próbáltam már.

2017. ápr. 22. 21:26
 15/38 anonim ***** válasza:
84%
A mi fiunk is napközben ennyi idősen vagy babakocsiban aludt vagy ölben vagy ha valaki mellette fekudt/ült. Elfogadtuk a helyzetet és ha az idő engedte, akkor napi kétszer sétáltunk vele órákat. Ha rossz idő volt, akkor pedig bent altattuk kézben vagy mellettünk. Nehéznek tűnt, de a férjem pont múlt nap momdta, hogy mennyire hiányzik neki a mellkason altatás,.hogy mennyire megnyugtató volt. És nekem is hiányzik a zenére ringatás. Amit még megpróbálhatsz, az a bebugyolálás, nálunk még az segített, de akkor is 15-20 percenként vissza kellett altatni. A lényeg, hogy valamilyen módszerrel érd el, hogy aludjon. Ahogy fejlődik az idegrendszere, úgy tudod majd ezeket elhagyni. Vannak ilyen babák.
2017. ápr. 22. 21:30
 16/38 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj a 9 hetes babád folyamatosan sír a fáradtságtól, akkor le van tojva a háztartás-ha kell órákat ringatod vagy órákat sétálsz vele hogy aludjon!

Hidd el a mosatlan és a vasalnivaló is megvár, de a babád idegrendszere most fejlődik! (mellesleg szerintem úgysem tudsz úgy semmit csinálni ha közben folyamatosan üvölt a pici)

2017. ápr. 22. 21:45
 17/38 anonim ***** válasza:
92%
Borzasztóan káros a fejlődését tekintve ez a mennyiségű HOSSZÚTÁVÚ alvásprobléma. Az idegrendszerére nagyon káros. El nem tudom képzelni, hogy téged meg a háztartás érdekel, de komolyan!
2017. ápr. 22. 22:12
 18/38 anonim ***** válasza:
94%
Azért vagy otthon, hogy a gyerekedet neveld. Nehogy már ne férjen bele napi két babakocsis séta.
2017. ápr. 22. 22:25
 19/38 anonim ***** válasza:
66%

Eloszor egyutt ereztem. De aztan latom, TE vagy a hibas.

Nem tudod tartogatni, mert vezetned kell a haztartast ?????

MIVAN ??? Nem, hanem a 9 hetes babadat kell ellatni !!!

Az enyem sem aludt soha a kisagyban. Tartogattam, igen.

Es igen, 2*2 orara kimentem vele setalni, mert csak ugy aludt!

Milyen anya az ilyen? Miert kellett igy gyerek ? Felhaborito...

2017. ápr. 22. 22:32
 20/38 A kérdező kommentje:

Ó, látom, vannak megint nagyon okos emberek, akik tudják a tutit, főleg az utolsó...

Senki sem mondta, hogy nem megyek vele sétálni, de mint írtam, az sem garantálja, hogy aludni fog, mert nem mindig alszik el benne. 10-ből 2-szer.

Ennem már csak kell valamit és valamiből, úgyhogy a főzés és a mosogatás akkor is rám hárul.

Kíváncsi lennék, akkor is ekkora szája lenne egyesnek, ha nekik lenne egy folyton üvöltő babájuk, amikor 5 órát aludtak 4 részletben.

A hasznos tanácsokat köszönöm.

2017. ápr. 22. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!