Egy kis közvéleménykutatás: Együtt vagy külön szobában alszotok a babával? Ha külön, mikortól?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 13:26
1/39 A kérdező kommentje:
Én 7 hetes korában költöztem vissza a hálóba a férjem mellé.
2016. júl. 4. 13:26
2/39 anonim válasza:
együtt! a nagy ágy mellet van a kiságya.
férjemet nem zavarja.
ha leszokik az éjszakai evészetről, akkor költözik majd át a tesója mellé. most egy éves
3/39 Bella169 válasza:
Egy szobában de külön ágyban. Nálunk a mi hálónkban van a babaágy is. Ez így is marad kb 2-3 éves koráig. Szeretem, hogy halló és látó távolságban van, és minden moccanását észlelni tudom. A bébiőrben én nem igazán bízok, bármikor elromolhat.
Most 10 hónapos.
5/39 anonim válasza:
Az első masfel evesen koltozott kulon szobába,a masodik hat hetig velem aludt,addig a ferjem a nagyobbikkal,aztan ment a tesohoz a masik szobaba,ejjel ha felkelt magunk koue vettem. A kicsi novemberben szuletik,jovo nyárig lesz velunk egy szobában,akkor epitkezunk majd.
6/39 anonim válasza:
Kb. 8 hónapos korától alszik a saját szobájában, addig mellettünk a bölcsőben aludt
7/39 anonim válasza:
Mellettünk van kiságyban, még csak 2 hetes. :)
8/39 anonim válasza:
Kezdetek óta. Amióta a kórházból hazajöttünk. Nálunk nagyon bevált a bébiőr. Van a szobájában egy kanapé, ha nagyon kell, ott tudok aludni.
Most 3 éves.
9/39 anonim válasza:
Első pillanattól a saját szobájában, ágyában alszik. Kb. 6-7 hetes koráig ott aludtam én is a heverőn, utána visszaköltöztem a hálóba. Ha nyugtalan, sokszor felsírós éjszakája van, most is egyszerűbb ott aludnom. 5 hónapos múlt.
10/39 anonim válasza:
2 éves és az első naptól külön szobában a saját ágyában alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!