Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ti milyen felállásban alszotok...

Ti milyen felállásban alszotok? Baba mellet és apával, vagy csak az apával vagy apa külön ágyon? Külön szoba? Kiságy?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 09:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Apa és én továbbra is együtt. Baba a külön szobájában a kiságyba első pillanattól kezdve, nekünk ez így egyenlőre teljesen bevált,most 11 hetes a babó.
2014. szept. 1. 09:02
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Férjemmel alszom a franciaágyban, a baba még a szobánkban a kiságyában. Egy hónap múlva kerül a saját szobájába. Meg sem fordult a fejünkben, hogy külön aludjak a férjemtől. A baba 12 hetes
2014. szept. 1. 09:08
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
férjemmel együtt, baba meg a kiságyában. nemsokára költözünk, akkor kerül a baba külön szobába.
2014. szept. 1. 09:16
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Férjemmel egy ágyban, baba külön a kiságyban!
2014. szept. 1. 09:21
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Mindkét gyereknél mi a férjemmel a nagy ágyban, mellettünk a szobában a kicsi a saját ágyában.
2014. szept. 1. 09:34
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Férjemmel együtt, mellettünk a kicsi "oldalkocsis" kiságyban (ami közvetlenül a nagyágy mellé kapcsolható). Nagyon szeretjük mindhárman, kár, hogy hamarosan ki fogja nőni...
2014. szept. 1. 09:40
 7/23 anonim ***** válasza:
95%

Én és a férjem a saját ágyunkban együtt, a lányunk a saját szobájában.

A lányunk szobájában van egy matrac, ha sokat kell éjjel kelni hozzá akkor én vagy a férjem ott alszunk. De már ritkán van ilyen.

2014. szept. 1. 09:40
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
férjemmel egy ágyon, kiságy babaöbölként a mi ágyunk mellé tolva, felénk eső oldala leszedve.
2014. szept. 1. 09:49
 9/23 anonim ***** válasza:
69%
A gyerekszoba még átépítés alatt, addig az apjával alszik egy szobában kiságyon, én meg a nappaliban a kanapén. Őt nem zavarja a horkolás, engem igen, ezért lett ez a felállás. :)
2014. szept. 1. 09:53
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Én és apa a francia ágyon, gyerekek a mi szobánkból nyíló kis szobában saját ágyukban. 4,5 éves fiú, 10 hónapos kislány.
2014. szept. 1. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!