Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Beválhat a külön szoba?

Beválhat a külön szoba?

Figyelt kérdés
egy éves a kislányom,de nagyon gyakran ébred.nem hiszem,hogy a foga lenne,sajnos néha ott vagyok,hogy megetetem többször,mert annyira keres.most egy szobában vagyunk,de felújitjuk a házat-és kap külön szobát.sajnos éjjel még arra is felébred,ha megfordulok az ágyban,igy jó lenne külön.ma éjjel már lejöttem a földszintre,kiabált egy darabig,aztán lefeküdt.nem birtam tovább,igy ott hagytam.valakinek bejött a külön szobába rakás?
2014. júl. 11. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt. A lányom 10-11 hónapos volt mikor kelt állandóan éjjel, már szó szerint nem mertem megfordulni az ágyban mert tudtam h felkel. Áttettük a saját szobájába. Eleinte rossz érzés volt. De onnantól kezdve semmi probléma nem volt az alvással. Oké most is vannak néha éjjelek amikor megébred, de már 17 hónapos. A kiságyából ki van szedve rács így akkor jön át amikor akar. Mai napig úgy gondolom a lehető legjobb döntés volt az, hogy átraktuk másik szobába. :)
2014. júl. 11. 11:26
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen-2hét múlva felújitás,hátha utána jobb lesz
2014. júl. 11. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én két és fél hónapos koráig aludtam a kisfiammal az ő szobájában. Feszes vigyázzban feküdtem, de mindig felébredtünk egymás mocorgására. Visszaköltöztem a hálóba, és mindkettőnknek jobb lett. Azóta nyugodtabban aludt. Persze jött a fogzás, meg a mozgásfejlődés miatti sok-sok ébredés, de a bébiőrrel mindig jól hallottam, ha felébredt. Inkább átjártam egy éjszaka többször, de sokkal jobb megoldásnak tartom a külön szobát, mint az együtt alvást. szerintem próbáld ki! Először mondjuk nappal, azután akár éjszaka is, ha jól ment a déli pihenés!
2014. júl. 11. 14:33
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi

nappal semmi gond,meg az elalvásnál sem.megtanitottam magától elaludni.nappal lerakom-és lejövök a földszintre,jól alszik.nem zavarják a kutyák,különböző zajok,de éjjel..katasztrófa

2014. júl. 11. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogyan tanítottad meg magától elaludni? Mennyi időbe telt? Mennyire volt nehéz? Szopizik/zott?
2014. júl. 15. 13:54
 6/6 A kérdező kommentje:
szopizik,de nappal sosem ehhez kötöttem az alvást.suttogó könyv alapján,fix napirenddel,ringatás nélkül.neked is ajánlom
2014. júl. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!