Saját tőke nélkül vállalkozást indítani lehet? Hitel, stb mik jöhetnek szóba?
Nincsen saját tőkém. Viszont halottam arról, hogy most nagyon támogatják a vállalkozásokat, és főként fiataloknak adnak efféle hiteleket, hogy jelentős hányada vissza nem téritendő stb.
Lenne pár ötletem, csak az a baj, hogy pénzem nincsen.
Ezért kérdezném, ohgy érdemes e ilyesfajta dolgot elkezdeni, vagy sem.
Akinek van tapasztalata, esetleg vállalkozó, írjon pár sort legyenszíves.
köszönöm.
1, 0 Ft-ra nem kapsz semmit kell Önerő!
2, csak olyan vállalkozásba kezdj amibe amúgy is belekezdenél csak a hitel vagy támogatás véget ne vágj bele mert kb 1% az esélyed, hogy bejön még akkor is ha TE 1000%ra veszed, hogy jó ötleted van. Ezek a hitelek/támogatások arra jók, hogy mozgás teret biztosítson nem pedig arra, hogy abból indulj el!
3, Azt csinálsz amit akarsz ez csak egy jó tanács volt!!
értem....
köszi.
keress google-ben üzleti angyal szolgálatot és nézz szét ott
az üzleti angyalok azok, akiknek sok felesleges pénzük van és kezdő válllakozásba fektetik,ha az ígéretesnek tűnik, majd ha mér nagyon jól megy, a csúcsra ér (persze ez minden tevékenységnél más) akkor ksizálnak belőle, olyan netes oldalt nézz, ami komondottan ezzel foglalkozik, mert ha ilyeneknek mondod el a terved akk nem koppinthatják le, viszont ha randomba keresnél vkit aki beszáll tőkével, az simán megtehetné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!