Saját vállalkozást szeretnék indítani, tőke nélkül. Merre induljak? Többi lent!
Ha bármi is van a neveteken, ne bt-t, hanem kft-t csináljatok.
Amúgy tőke nélkül ne induljatok sehova, mert baromi gyorsan becsődöltök.
hitelt csak olyan vállalkozásra szabad felvenni ami nagy valószínűséggel beválik, hasznot hoz.
a turi ötlete marhára elcsépelt, ötlettelen, és telített a piac. max ott nincs turi ahol kevés ember él, pl falvak, vagy ahol nincs pénze az embereknek.
gondold át újra az egészet.
Valóban "turi" lenne, viszont egész más struktúra alapján vázoltam fel az üzleti tervet. És.. budapesti agglomerációban nyitnám!
De a kérdéseimre várnám a választ! :) Köszi!
oh, Bp? Ahol tényleg turi turi hátán épült? :) eredeti.
Merre indulj? Jérd végig a bankokat és kérj hitelt. Ha van fedezeted és rendes fizetésed, akkor talán adnak. Ez az első lépés. A gond, hogy ha ebben se tudsz elindulni magadtól, vagy, hogy megkérdezz egy könyvelőt, akkor nem sok esélyed lesz egy vállalkozást fenntartani.
Bt amúgy azért para, mert ha becsődőltök, akkor minden kiterjed a magánvagyonra is.
ne értsed félre, nem akarlak lebeszélni, részemről érdektelen, hogy bebuktok e vagy sem, azt írom amit gondolok és tudok a témáról. jó szándékkal.
Erre a vállalkozásra senki sem fog hitelt vagy támogatást adni. Ha magánszemélyként hitelképesek vagytok, akkor úgy felvehettek hitelt és azt befektetitek.
De pont ez az a vállalkozás, ami minimális tőkeigényű. Nem tudtok rá összespórolni pénzt? Szerintem max 1 millió forint elég kell hogy legyen elindulni.
Ha nem tudtok ennyit összespórolni, akkor hogy fizetitek vissza a hitelt, ha esetleg becsődöl a bolt?
Nekem is voltak/vannak hasonló terveim. Egy lényeges elem hogy legyen mellette valahonnan minimum egymillió tartalék. Mert ha bármi miatt bezárni kényszerülsz egy időre akkor a költségeket viszi ellenben hasznot nem hoz. Így lehet pl. minusz milliókba kerülni egy vállalkozással.
Persze ha ezt tudod akkor nem szóltam semmit ellenben hasznos másoknak akik ezt a kérdést olvassák de, erre nem gondolnának.
Amit javaslok: vállalkozás támogatás. Nem tudom él e még de lehet vannak még működő segitségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!