Ti milyen felállásban alszotok? Baba mellet és apával, vagy csak az apával vagy apa külön ágyon? Külön szoba? Kiságy?
Nálunk úgy festett, hogy abszolút nem volt képes elaludni velünk a lányom, azonban ha saját ágyba került, kettő és fél másodperc után elaludt. Így egy pár napig a mi szobánkban, a mi ágyunk mellé csatolt kiságyban próbálkoztunk, utána a saját helyére került (az egy ágyban alvás soha nem jött szóba újszülöttkorában, a férjem orvos, ő is nagyon ellenezte, a legjobb barátaink meg neonatológusok, ők is). Szóval kb. 20 hónapos koráig mindig önállóan aludt el a saját szobájában, mi apával a saját helyünkön szintén, nem aludtunk addig egy szobában soha.
20 hónaposan volt egy átmeneti időszak, amikor átjött mellénk, kb. 2-3 hónapra, de ragaszkodtunk ahhoz, hogy visszakerüljön a saját helyére, ez is gond nélkül ment hála az Istennek. Most 2 és fél éves, ha fél átjön, de a saját nagyágyában alszik.
az oldalkocsisnak:
létezik olyan oldalkocsis ágy ami 120 x 60 cm nekünk is olyan van, kb 3 éves koráig jó lesz:)
16-os vagyok. Érdemes lenne megkérdezni, mi a valódi oka,
hogy nem akar veled aludni, mert ez nagyon kifogás szagú.
Első ébredésig mindenki a helyén (Én apával, baba egyedül.. utána ha nagyon álmos vagyok (általában az vagyok :D), akkor első ébredésnél befekszem a babám mellé (viszonylag nagy ágya van) és alszunk tovább kettesben, így nem kell altatgatni, mert pikk-pakk visszaaltatja magát a cicimen. :))
Imádok vele aludni és teljesen elégedett vagyok ezzel a módszerrel; a babám is kiegyensúlyozott, nem kell órákig visszaaltatni, mindenkinek tök jó stb-stb-stb..
DE(!!!), ha nem ébredne éjjel, akkor eszembe nem jutna vele aludni!!! Ez tök butaság... beszéld meg a férjeddel, hogy miért gondolja így... vagy a kapcsolatotokkal van gond (remélem nem!), vagy valami miatt túl aggódós és azért szeretné, hogy légy a babával... de ilyen mértékű aggódás nem egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!