Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ti milyen felállásban alszotok...

Ti milyen felállásban alszotok? Baba mellet és apával, vagy csak az apával vagy apa külön ágyon? Külön szoba? Kiságy?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 09:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Még csak terv, de nekünk szerintem úgy lesz, hogy az első 3 hónapban (de max 5-6 hós koráig) külön ágyban de a mi ágyunkhoz csatolva. Aztán átköltözik a saját szobájába.
2014. szept. 1. 10:40
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Mikor elalszik a kisfiam a sajat szobajaban a kisagyban aztan az elso ebredes utan a mi franciaagyunkban alszunk harmasban.
2014. szept. 1. 10:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt a párommal, kislányunk a saját ágyában, 7 hónapos!
2014. szept. 1. 10:52
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk úgy festett, hogy abszolút nem volt képes elaludni velünk a lányom, azonban ha saját ágyba került, kettő és fél másodperc után elaludt. Így egy pár napig a mi szobánkban, a mi ágyunk mellé csatolt kiságyban próbálkoztunk, utána a saját helyére került (az egy ágyban alvás soha nem jött szóba újszülöttkorában, a férjem orvos, ő is nagyon ellenezte, a legjobb barátaink meg neonatológusok, ők is). Szóval kb. 20 hónapos koráig mindig önállóan aludt el a saját szobájában, mi apával a saját helyünkön szintén, nem aludtunk addig egy szobában soha.

20 hónaposan volt egy átmeneti időszak, amikor átjött mellénk, kb. 2-3 hónapra, de ragaszkodtunk ahhoz, hogy visszakerüljön a saját helyére, ez is gond nélkül ment hála az Istennek. Most 2 és fél éves, ha fél átjön, de a saját nagyágyában alszik.

2014. szept. 1. 11:10
 15/23 anonim ***** válasza:
56%

az oldalkocsisnak:

létezik olyan oldalkocsis ágy ami 120 x 60 cm nekünk is olyan van, kb 3 éves koráig jó lesz:)

2014. szept. 1. 11:13
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Első perctől mi együtt a férjemmel természetesen, a fiunk pedig a saját szobájában, a saját ágyában. Júniusban múlt 2 éves, nekünk ez így tökéletes.
2014. szept. 1. 12:21
 17/23 Julie S ***** válasza:
28%
Harman egy agyban. Gyerkoc altalaban kettonk kozott, neha az en oldalamon. Faltol falig er az "agy", ami matrac a foldon, szoval lepottyanni igazan semerre sem lehet es nagy terunk van helyezkedni. 11 honapos a lanyunk, nagyon jokat alszunk igy. Neha azert alvas kozben megesik, hogy belenk rug, vagy fejbe vag, de tuleljuk. :)
2014. szept. 1. 16:31
 18/23 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,mert a férjem nem hajlandó velem aludni, mert azt mondja,hogy a gyereknek az a legjobb ha velem alszik. Viszont az éjszakát végig aludja úgyhogy az egésznek semmi értelme. Nagyon zavar a dolog
2014. szept. 1. 16:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok. Érdemes lenne megkérdezni, mi a valódi oka,

hogy nem akar veled aludni, mert ez nagyon kifogás szagú.

2014. szept. 1. 16:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Első ébredésig mindenki a helyén (Én apával, baba egyedül.. utána ha nagyon álmos vagyok (általában az vagyok :D), akkor első ébredésnél befekszem a babám mellé (viszonylag nagy ágya van) és alszunk tovább kettesben, így nem kell altatgatni, mert pikk-pakk visszaaltatja magát a cicimen. :))

Imádok vele aludni és teljesen elégedett vagyok ezzel a módszerrel; a babám is kiegyensúlyozott, nem kell órákig visszaaltatni, mindenkinek tök jó stb-stb-stb..

DE(!!!), ha nem ébredne éjjel, akkor eszembe nem jutna vele aludni!!! Ez tök butaság... beszéld meg a férjeddel, hogy miért gondolja így... vagy a kapcsolatotokkal van gond (remélem nem!), vagy valami miatt túl aggódós és azért szeretné, hogy légy a babával... de ilyen mértékű aggódás nem egészséges

2014. szept. 3. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!