Utolsó hónaposok, ti milyen pózban alszotok? Hasatokat alátámasztjátok párnával?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 21:35
1/9 A kérdező kommentje:
Az igaz, h haton megval oldalt fekve nem lehet aludni,mert akkor nem kap eleg vert a mehlepeny?
2016. júl. 2. 21:36
2/9 A kérdező kommentje:
*meg bal oldalt fekve
2016. júl. 2. 21:36
3/9 anonim válasza:
Combom közé tettem a szoptatós párnát és azzal megtámasztottam a hasam is. Nyár végén született meg a babám, a párnán légáteresztő huzat volt.
4/9 anonim válasza:
en oldalt fekszem, terdem koze veszem a takarot mert ugy kenyelmes...hason haton nem lehet fekudni...hogy oldalt se lehetne olyanrol nem hallottam. akkor megis hogy kene aludni allva mint a lovak? vagy lotusz ulesben?? az elso terhessegemnel is az oldalamon aludtam nem okozott semmi gondot
5/9 A kérdező kommentje:
Azt irtam bal oldalt fekve.
Egy csomoszor haton fekve ebredek reggel ...az baj?
2016. júl. 2. 21:40
6/9 anonim válasza:
Én főként oldalt feküdve, a takarót gyűröm a hasam alá és a lában közé. Nem baj, ha háton ébredsz, ne aggódj ennyit. Én aludnék háton is, de úgy alig kapok levegőt. Úgy aludj ahogy kényelmes.
7/9 anonim válasza:
Én is szoptatós párnára tettem a térdem és a hasam megtámasztottam. Háton sose ébredtem.. de hason... amúgy is hason szoktam aludni, baj nem volt belőle, nem direkt volt. Nekem egyébként nagyon kényelmetlen volt a háton fekvés de panaszt is okozott. (Görcsöltem, szédültem) Ha neked kényelmes (csak az ha úgy kelsz fel) akkor természetesen nincs gond belőle.
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem csak haton kenyelmes,dehat kenyszerbol oldalt alszok,hatha tenyleg jobb ugy a babanak...viszont amikor oldalra fordulok,elborul,mint egy kis kő:D ilyenkor mindig arra gondolok,h biztos merges, jo volt neki egyenesben en meg felborirom:)
2016. júl. 2. 21:58
9/9 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy azért nem ajánlott háton feküdni, mert a baba ráfeküdhet valami ütőérre(?) és az utolsó hetekben már akkora a súlya, hogy elnyomhatja, így gondot okozva. ez mind feltételes módban. valami ilyesmit magyarázott az orvosom még az első gyereknél, most már nem kérdezek semmi ilyenre rá, megtanultam nem pánikolni.
nekem mondjuk nem kényelmes már háton se, oldalt se, csak jobb oldalamon tudok valamit aludni mert a baba úgy nem rugdos éjjel. amint hátra fekszem vagy megfordulok, egyből kalimpál ami meg már fáj :D
hasamat se párnázom alá 2-3 hete, mert már akkora, hogy elfekszik az ágyon oldalt fekve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!