Van olyan család ahol az apuka kiszorult az ágyból és az anyuka alszik a gyerekkel az ágyban? Vagy elég sokszor kiszorul az apuka a saját ágyából?
Figyelt kérdés
Mi a fő ok amiért külön alszik az apuka? Csak kíváncsi vagyok hogy mire számítsak? Egy éves gyerekünk az anyjával alszik a legjobban a nagyágyon. Van ez így másnál is? :)2016. jan. 17. 22:02
11/14 anonim válasza:
Nálunk péntekenként van megengedve, hogy a nagylány kitúrja apát az ágyából és mellettem aludjon. A pici meg összebújva a nappaliban a kanapén az apukájával. Mindketten alig várják a péntekeket. :)
Egyébként nálunk is piszkosul hangosan horkol a férjem én meg baromi rossz alvó vagyok amióta szültem, így párszor előfordul, ha már nem bírom tovább akkor kivonulok én a hálóból a nappaliba az éjszaka közepén és ott alszom tovább. Vagy ha a férjem tévézni szeretne jópárszor elnyomta már film közben az álom a kanapén. Szerintem nem ettől lesz jó egy házasság, hogy mennyire összebújva alszik az ember a férjével.
12/14 anonim válasza:
Életem párja horkol.A kisfiúnk 3 hónapos.Kizárólag az ágyában alszik,nappal is kivéve ha babakocsiban alszik el.Minden esténk összebújós beszélgetős vagy sexelős.Elalszunk egymás mellett de kb 10-15 percig birom a falrengető horkolást.Felkelek,bemegyek a picihez a kanapéra.Reggelente 5-kor kel a párom.El nem menne anélkül hogy meg ne puszilgasson.A pici szopik de a horkolás miatt alszom ott.Viszont vele nem tudnék aludni.Állandóan azt lesném hogy ráfekszem.Fenéket.Jó neki a helyén.
13/14 anonim válasza:
Egy pszichologus azt mondta addig nem problema ha a gyerek a szuleivel alszik amig a parkapcsolatot nem zavarja es mig iskola erett nem lesz a gyerek. Utana mar ez nem jo.
14/14 anonim válasza:
Nálunk vegyesen alakult ez az egész, igyekeztem h külön aludjon de sajnos akkor senki sem aludt, mi meg dolgozunk, kell az alvás éjszaka, mert hulla vagy, így velem aludt a kisfiam, apa meg a másik szobába "szorult". Igazából nekem is jó volt mert tudtam pihenni, ha velem aludt nyugodtan aludt, apa is nyugodtan tudott aludni. Ez ment egy jó ideig. Már 7 éves... már nem férek el tőle, rúgdosódik éjszaka... meg már tényleg nagy... most külön alszik, de sokszor ébred, megint hulla szar vagyok... de most meg kell szoknia. Sajnos az apjával eléggé elhidegültünk, nem is gondoltam volna h ennyit számít az együtt alvás, a szexet nyilván megoldottuk, de hiányzott ez a fajta intimitás. Szükségszerű volt nálunk ez a különalvás, de senkinek sem javaslom. Akinek nem olyan problémás a gyereke inkább mielőbb szoktassa a saját ágyába, szobájába, meg se gondolná az ember h mennyit ront a házasságon... mi megbeszéltük és mostmár kezd rendeződni, több a szex is... 😉 én azt tanácsolom, h minél előbb tegyétek külön, kell nektek is a tér, nyilván ha úgy látjátok h így jobb nektek úgy is jó, de vannak hátrányai, ezekkel számolni kell. De legyél türelmes a pároddal, amíg nagyon kicsi volt a gyerek engem is nagyon lekötött, minden figyelmem az övé volt, de jó hír, ez azért alakul, javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!