Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nagyon bekavarok így az...

Nagyon bekavarok így az alvásának?

Figyelt kérdés

Eddig reggel 8 körül felkelt, evett, majd egy órán belül visszafeküdt aludni és lehúzott másfél órát. A következő alvása kora délután szintén másfél óra.

Aztán este nyolctól alszik reggelig.

Most a közelbe költözött egy barátnőm, ő 9-11 között sétál. Már nagyon utáltam egyedül sétálgatni, így örömmel csatlakoztam hozzá, viszont pont üti a délelőtti alvását. Nem volt nyűgös, de végigásítozta az utat. Dél előtt valamivel értünk haza, kapott enni, aztán kidőlt.

Ha rendszeressé tennénk a délelőtti sétát, vajon megsínylené?

Amúgy is kezdek gondban lenni a séta idejével, mert amikor ébren van napközben (11-14 között), akkor pont nem kellene erős napsütésben kivinni. Egyébként meg csak az este marad.

2015. máj. 12. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős? Legfeljebb átálltok a napi egy alvásra, előbb utóbb úgyis az lesz és az sokkal jobb, mint a kettő alvás (jobban lehet tervezni, mozogni). ha az esti alvását nem kavarja be, akkor szerintem nincs gond. Viszont 4-nél tovább ne aludjon.
2015. máj. 12. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem derül ki, mennyi idős a gyerkőc? A babakocsiban nem tud aludni?
2015. máj. 12. 12:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy éves, a saját ágyán kívül sehol nem hajlandó aludni.
2015. máj. 12. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. 1 évesen simán át lehet állni az egy alvásra. Az én fiam 10 hónaposan állt át, pont így, ahogy írod. Mondjuk nálunk már nyűgös volt a két alvás, ezért a délelőtti alvás idejében mentünk sétálni és gyakorlatilag 1 hét alatt átállt. Ő sem aludt máshol csak az ágyában. Azóta 3-3,5 órát alszik délután (most is, pedig már 3 éves).
2015. máj. 12. 12:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Na, pont most ébredt fel. Egy órát aludt csak, pedig ilyenkor más a második másfél óráját is meg szokta kezdeni néha.

Hát, kíváncsi leszek, hogy a mai alvások hogy alakulnak....

2015. máj. 12. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Újra 1. vagyok. Hát, így viszont nem biztos, hogy jó lesz a dolog, mert 4 körül fog újra elálmosodni és ha akkor elalszik, akkor lőttek az esti alvásnak. Figyeld és ha azt látod, hogy az esti alvást bekavarja, akkor hagyd inkább azt a sétát egyenlőre.
2015. máj. 12. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne a barátnődhöz igazodj hanem a gyereked igényeihez.
2015. máj. 13. 08:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Később visszafeküdt és aludt még 2 órát. Este kicsivel korábban lett álmos, de gond nélkül aludt reggelig.
2015. máj. 13. 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!