Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az órahúzás nem kavarta be a...

Az órahúzás nem kavarta be a babátok alvását?

Figyelt kérdés
Reggel későn kel, 8 kor az ugye neki meg 7, egy alvás kimarad, nem tudom hogy fog rendeződni!
2015. ápr. 1. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van és egyiket sem zavarta sosem.
2015. ápr. 1. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsövel. 3 gyerek, soha nem zavarta öket :)
2015. ápr. 1. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
enyém babakorában nem ismerte az órát. nem csináltam semmit a napirendjével, maradt a régi óra szerinti, így nem is kavart be neki....
2015. ápr. 1. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
nem..este 8 kor leteszem reggel fél9 kor kel. (na jo, elso nap fél 10 ig aludt :D)
2015. ápr. 1. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:

nálunk mindig 2 hét az átállás :)

mivel nincs más dolgunk, csak élvezni az életet, ezért nem kavar be igazán :) nálunk napi 1 (déli-délutáni) alvás van, az étkezések nem időhöz kötöttek, inkább ébredéshez, hazaérkezéshez...

amikor 1,5 éve átálltunk nyáriról télire, akkor az apja sokszor szomorkodott, mert a gyerek korán elalvós volt, 6, fél 7 felé bealudt esténként, és októberben ez 5 fél6 lett, párom meg addigra ért haza melóból, és szomorkodott, hogy már csak alvóbabát lát :)

amúgy nem szabad feszülni az alvásokon. eleve egyre kevesebb lesz, egyre inkább kihagy 1-1 alvást, rövidül az alvás ideje... mindig te alkalmazkodj a gyerekhez. ha kihagy egy alvást, akkor az egy új fejezet, akkor már napi 4 alvás helyett csak 3 lesz. lesz a háromból kettő, és a kettőből egy.

mindig kicsit tologasd el az időt... ja, és keljetek fel ébresztőórára pl. - nálunk a párom telója ébreszt, és erre kell a gyerek is és én is, így nekünk a reggeli 7 óra kelés marad (bár mostanában még mi se ébredünk fel, párom is bealszik reggel néha) :)

szerintem 2 hét, és rendeződik minden :)

2015. ápr. 1. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Az en babam is egy oraval kesobb kel, jelenleg 10-kor.Remelem hamarosan rendezodik a helyzet.
2015. ápr. 1. 23:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!