Mikor tennétek egy szobába a két fiút?
1 és 2,5 évesek a fiaim.Egyenlőre apa alszik a naggyal külön (egymásból nyíló ) szobában.Éjszaka sokat kelnek a gyerekek eltérő időpontban.Attól tartok,zavarnák egymást.A kicsi az elmúlt két nap átaludta az éjszakát,a nagy viszont többször ébred.
Személyes tapasztalatok,ötletek érdekelnének.Köszönöm.
7: Szerintem ne aggódj előre. Ahogy nektek kényelmesebb és elterveztétek úgy próbáld meg és ha nagyon nem válik be, akkor majd lehet újragondolni.
Kérdező, szerintem ne nagyon rágódj ezen, pakold össze a gyerkőcöket és pár nap-egy hét után kiderül, hogy zavarják-e egymást.
Az enyémeknek hiába volt emeletes ágyuk mégis annyira együtt akartak aludni, hogy inkább lent szorongtak ketten (vagy néha ketten mentek fel), kézen fogva vagy egymás szájába lógva aludtak szó szerint, de nekik így volt megnyugtatóbb éjszaka, hogy együtt alszanak el és ott szuszog a másik. Simán végigaludták a másik mocorgását, az egyik gyerekem csikorgatja a fogát a másik álmában néha beszél, és már olyat is láttam amikor benéztem hozzájuk, hogy a nagyobb alvás közben megfordult és a lendülő karjával fejbe csapta a kicsit, de ugyanúgy aludtak tovább.
Köszönöm!Te mikor tetted össze őket?
Persze, a puding próbája ez evés.Csak azon parázok,hogy ha apa kikerül onnan,a kicsi be velem együtt,akkor éjszakázhatok felváltva a 2 gyerekkel.Igy is kivagyok amikor sokat ébred a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!