5 hónapos a kisfiam, végig alussza az éjszakát. Az ágyunk mellett van a bölcsője, így alszunk hárman.Szerintetek mikortól altassam a saját szobájába?
2014. júl. 24. 09:22
1/8 anonim válasza:
Akár már a mostani éjszakától. Ha nem ébred éjszaka akkor nem is kell szoktatni, csak átköltöztetni.
2014. júl. 24. 09:32
2/8 anonim válasza:
Szerintem is.Mi hat hósan költöztünk,úgyhogy akkor került át másik szobába.Sokszor átmentünk éjjel megnézni minden rendben van-e vele.Sokkal nyugottabban alutt így,és reggel 7:30helyett,9:00-ig alutt. :)
2014. júl. 24. 10:09
3/8 anonim válasza:
Én hat hónaposan tettem külön. Eleinte fárasztó volt átszaladgálni hozzá éjszakánként,de meg lehet szokni. Aztán 2 évesen már Ő jött át hozzánk. :)) Ekkor meg a visszakísérgetés volt fárasztó. :) Ma már 8 éves évek óta tök jól alszik egyedül,kislámpa és minden más nélkül.
2014. júl. 24. 11:34
4/8 anonim válasza:
Szerintem minél előbb, már nem kell kelned hozzá.
Meg ő is hamarabb megszokja hogy van szobája.
2014. júl. 24. 14:26
5/8 A kérdező kommentje:
Még a fogzást meg akartam várni, mert hátha felkel akkor többször vagy felsír...
de akkor nem érdemes várni addig?
2014. júl. 25. 08:42
6/8 anonim válasza:
Én nem várnék addig, a fogzás eltart akár 2 éves korig is......
Mondjuk a fiamat csak az első 2 fog viselte meg, utána semmi nem volt. Lehet nálatok is ennyi lesz a hírhedett fogzás :)
2014. júl. 25. 20:49
7/8 anonim válasza:
Mi már 6 hetesen átköltöztettük, sokkal jobban aludt tőle..
2014. júl. 27. 14:52
8/8 anonim válasza:
Kisfiam az első naptól kezdve a szobájában aludt, én inkább átmentem hozzá ha kellett de nem szerettem volna magunkhoz szoktatni mert később annál nehezebb az átszoktatás. Szerintem már most, akár holnaptól is elkezdheted átszoktatni, minél előbb annál jobb.
Kár várni bármire is, egyáltalán nem biztos hogy megfogja viselni a fogzás ahogy az én kisfiamat sem viselte meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!