Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » "Ringatva elaltatásról" mi a...

"Ringatva elaltatásról" mi a véleményetek? Mekkora gyerek esetében váltanátok erről a módszerről másra?

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 13:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó annak, aki megúszta az újszülött kort enélkül, és csak otthagyja a gyereket a kiságyban, és az már alszik is. A ringatás nem a szülők dilije. Amikor a kórházból hazajőve kiderül, hogy a gyerkőc igen nehezen alszik el, és inkább ordít, szerintem kevés olyan szülő van, aki nem próbálja elringatni, pláne, ha ez aztán beválni látszik. Tessék tudomásul venni: a babák nem használati utasítás szerint működő biorobotok! Totál különböző idegrendszerrel és totál különböző környezetbe születő egyéniségek, és mindegyik máshogy érzi jól magát. Az egyik nagy étvágyú, a másik alig eszik. Az egyik épp csak nyekereg, a másik úgy ordít, hogy levegőt is alig kap. Az egyik hasfájós, a másik nem. Én ringatom az enyémet, különben ájulásig ordít. (Bár egyszer már az is előfordult, hogy érezhetően feszengett az ölemben, akkor letettem és azonnal elaludt. Ez sajnos azóta sem fordult elő.) Akkor fogom abbahagyni, ha már nem igényli, vagy ha már nem bírom el ülve sem.
2015. márc. 28. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!