Mikortól lehet párnát tenni a gyerek feje alá?
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 19:41
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, de 22 hónapos fiamnál most gondolkodom rajta, hogy adjak-e neki, mert többször láttam, hogy az alvó nyusziját használja párnának. De csak néha.
2/9 anonim válasza:
A két éves fiamnak van egy nagyon lapos párnája. De ő is a plüssállatot nyomkodja a feje alá.
3/9 anonim válasza:
1 évesnek már lehet,de ne legyen nagyon kemény és magas.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 14. 20:49
5/9 anonim válasza:
Ugye baba korában annyira félünk, hogy belefullad... Aztán meg a gyerek megszokja, és nem kéri. Nekem az 5 éves fiam még akkor sem hajlandó elfogadni a párnát, amikor taknyos, és az orvos javasolja, hogy polcoljuk egy kicsit alá a fejét. Mai napig a kemény kókusz matracon alszik, párna nélkül. Ha nagyon muszáj, a matrac alá teszek könyvet, hogy megemeljem egy kicsit a fejrészt...
6/9 Verunika válasza:
10 hónapos babám feje alá tettem azt a puha, kb. fél cm vastag "párnát", amit a Brendonban lehet kapni takaróval együtt. Szereti, ha leteszem a kiságyba, mindig azonnal belefúrja a kis fejét.
7/9 Asztana válasza:
Ikreimnek soha nem volt párnája, nem javasolt kicsi korban, ugye. Kb. 6 éves korukban kaptak egy-egy 2-3 cm magas kispárnát, de néha még azt is félreteszik, hogy nem kell.
8/9 anonim válasza:
(Nem a befulladás miatt nem adunk párnát a kisbabák feje alá, hanem mert nem tesz jót a gerincének. )
Kérdező, az enyém most 3 éves, most 2 párnája van (rendes, olyan, mint amin mi is alszunk), kb. egy éve kapta.
9/9 anonim válasza:
Nekem kb.1 éves koromba már volt de csak ez a naon lapos ami épp hogy kicsit megtámasztja a fejem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!