Éjszakai fészekrakó, menő-manó?
Szia.
Remelem voltal mar hasonlo.cipoben es tudsz nekem segiteni,otleteket adni.
27 honapos kislanyom este a szobajaban altatva(mellefekszem es eneklek neki) alszik el.
Majd ejjel megjelenik a kis plussevel,es kozenk fekszik.
Tudom,hogy elrontottam,mert mikor a parom ejszakas volt hagytam,hogy velem aludjon.:(
Utolag tudom,hogy nem volt jo otlet.
Egyszeruen nem birunk tole pihenni,mert ha atjon akkor is vagy 3x meg felkel inni kerni.
Pedig a munka miatt nem artana ha ki tudnank magunkat pihenni legalabb ejjel.
Egyre nagyobb helyet foglal az agyban,nekunk pedig 4o-4o cm marad a 16o szeles agybol.:D
Szoval...az erdekelne,ki,hogyan szoktatta le a gyermeket ezekrol a dolgokrol,mar ha le lehet szoktatni rola egyaltalan?!
Milyen modszerek vannak?
Elore is koszonom,hogy elolvastad soraimat,ha pedig erdemben hozzaszolsz azt kulon koszonom.:)
Szep napot.
visszavezetném az ágyába, ahogy a Suttogó is írja kisebb babáknál. ha kell 100 szor. másnapra úgy is felére fog csökkenni
készítenék neki be vizet, igyon önállóan
Az ejjel 4 orat aludtam a folyamatos visszavives es altatas kozepette.
Remelem ma mar tenyleg kevesebbszer jon at,ha egyaltalan atjon.:-P :D
Az uvegebe vizet toltottem,talan igy,hogy nem teat kap ejjelre,nem kel fel annyiszor inni,hiszen a viz az megiscsak viz.:)
Koszonom a tanacsokat,remelem bevalnak,holnap helyzetjelentek a ma ejszakarol.:)
Jo ejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!