Allergias lehet?

Figyelt kérdés
Kisfiam negy es fel honpos.eddig meg nem aludt at egyetlen ejszakat sem.ma peldaul ket orat alud ebredesekkel.ejjel haromkor alszik el, delelott tizig megebred vagy haromszor.sokszor sirva ebred.egy ideje nagyon dorzsoli az egyik szemecskejet.es van, hogy hasmenese van.hasfajos volt mindig.szoptatom, naponta vagy 15× eszik.kerem ha valaki volt hasonlo helyzetben irja meg h mi volt a problema.

2015. febr. 4. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jön a foga..lányomnak akkor ment a hasa. Es akkor ébredt. Most másfél eves de most is épp a rágó fogakkal küzdünk , megy a hasa is, es aludni sem nagyon tud annyira faj neki. Próbáld meg higy elalvás elott adsz neki nurofen babyt 3 hos kortól adható 2,5 Ml . :)
2015. febr. 4. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem allergia szerintem se!Valószínű a fogakkal küszködik!
2015. febr. 4. 23:30
 3/6 A kérdező kommentje:
De melyek az allergia konkret jeleri?kerem akinek sajat trapasztalata van irjon, mert a googleen amiket olvastam bizony nem egyertelmu, masra ia utalhat...
2015. febr. 6. 11:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Az 1.nek!a nurofennel vigyazz.olvastam h egy kisbabanak 3 honapig adtak fogazas miatt es meghalt.maximum 4 napig alkalmaszhato.nem okoskodni szeretnek csak szolok, a biztonsag kedveert
2015. febr. 6. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. De higy adok en neki 3 hónapig :D amikor jön egy foga akkor 1 este adok neki. Pedig kb 1 hétig szenved vele. Nem vagyok a gyógyszerek híve. Soha egyet nem veszek be annyira utálom, nyilvan a gyerekem sem tömóm vele, csak ha nagyon szenved 1 hibába 1 x kap. De áttértem az algoflex babyra mar pár hónapja. Másfél eves 13. Foga jön, teljesen egészséges. :) de köszi a tanácsot ! :)

Az allergia tünetei amugy a szembiszketes, orr folyás, torokviszketes, kiütés, könnyezés , tüsszögés. Én szinte minden pollen re allergiás. Vagyok , kutya macska lószőr. Poratka. Szoval 10 éve ezekkel a tünetekkel ( kivéve kiütés ) elek egyutt szedek allergia gyógyszert ha nagyon nem bírom mert emellé még asztmás is voltam..

2015. febr. 6. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Azaz h ezek a tunetek megvannak, voltunk orvosnal azt mondta hules.mna meglatjuk
2015. febr. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!