Kivinnétek a babát ilyen fagyban most? Csak mert vennem kellene tápszert, valszeg az újra allergiás és más nincs itthon.
nincs kocsim
babkocsival lenne az út össz olyan 1 óra
9 hós
de akkor bebugyolálom alaposan, ha hajlandó felébredni, ezért ment el a idő, már 17-kor enni kellett volna és még szundizik
Az én 5 hónaposommal ma kb 1-1,5 órát voltam kint, menni kellett több helyre. Attól hogy hideg volt, sütött a nap, szépen be is aludt a kocsiban. Szerintem nyugodtan menjetek.
(nem értettem, csak olyan tápszer van otthon, amire allergiás a gyerkőc? :))
Az új tapszer re allergiás a baba :) es csak olyan van nekik otthon. Első válaszoló voltam.
9 hósan nyugodtan viheted. :)
se fagy nincs se nem pici babád :D nem szoktatok sétálni? jó idő van kint, plusz van. jó, persze hideg, de -10fok alatt ki lehet menni, sőt kell is a levegő nekik.
egyébként ez az újra allergiás dolog is necces. 9 hónaposan még ki se nőhette. tehát ha az volt, most is az. enyém 2,5 éves korára nőtte ki, 4 hónapos korától csak tejterheléskor kapott tejet... szóval 2 év kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!