Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom valószínűleg megfázo...

Kislányom valószínűleg megfázott mert köhög és tüsszög, van itthon ospen és spiropent gyógyszerek amiket még a gyerekorovs írt ki neki régebben mikor beteg volt, adhatok neki valamelyikből vagy várjam meg a hétfőt a doki mit mond?

Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Várd meg a hétfőt!Adj neki mézes teát,dugd ágyba,mesézzetek.

Miért kell rögtön gyógyszerrel tömni a gyereket?

2014. nov. 29. 12:12
 2/9 A kérdező kommentje:
mézet még nem is kaphat nincs egy éves.csipkebogyó teát szoktam neki adni.És nem akarom gyógyszerrel tömni csak nem szeretném ha még betegebb lenne hétfőre.
2014. nov. 29. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Az ospent ne add neki,nagyhatású antibiotikum.Nem biztos,hogy bakteriális eredetű a betegség.Pláne nem gyógyszerezném feleslegesen,ha még kicsi.
2014. nov. 29. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem adnám azokat a gyógyszereket. Citromos tea, hétfőn orvos.
2014. nov. 29. 12:40
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megvárom a hétfőt
2014. nov. 29. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha megmaradt az Ospen, ami gondolom, szirup, már ki kellett volna dobni! Miért maradt meg? Antibiotikus kezelés megszakítása a legjobb módja a későbbi gyógyszer-nem hatás kialakításának! (ellenálló baktériumtörzsek alakulnak ki!!!)

Semmiképp ne add orvosi utasítás nélkül!

2014. nov. 29. 13:46
 7/9 A kérdező kommentje:
azért maradt meg mert az orvos mikor kiírta azt is elmondta meddig adjam neki,vissza mentünk az orvoshoz megvizsgálta és megerősítette hogy nem kell többet kapnia.Nem szakítottam meg a kezelést!
2014. nov. 29. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül egyiket se add neki.

Ospen antibiotikum, Spiropent meg hörgőtágító. Orvosi rendelés nélkül ezek nem adhatók!

Adj neki sokat inni, ha tudsz vegyél Sinupretet, az gyógynövényes nyákoldó.

2014. nov. 29. 14:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Èn tegnap adtam este a fiamnak mert már annyir ugatott szegènykèm spiropentet , tudom az adagolást mi baj lehet talán pucit jobb lett
2014. dec. 29. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!