Kislányom valószínűleg megfázott mert köhög és tüsszög, van itthon ospen és spiropent gyógyszerek amiket még a gyerekorovs írt ki neki régebben mikor beteg volt, adhatok neki valamelyikből vagy várjam meg a hétfőt a doki mit mond?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 12:05
1/9 anonim válasza:
Várd meg a hétfőt!Adj neki mézes teát,dugd ágyba,mesézzetek.
Miért kell rögtön gyógyszerrel tömni a gyereket?
2/9 A kérdező kommentje:
mézet még nem is kaphat nincs egy éves.csipkebogyó teát szoktam neki adni.És nem akarom gyógyszerrel tömni csak nem szeretném ha még betegebb lenne hétfőre.
2014. nov. 29. 12:16
3/9 anonim válasza:
Az ospent ne add neki,nagyhatású antibiotikum.Nem biztos,hogy bakteriális eredetű a betegség.Pláne nem gyógyszerezném feleslegesen,ha még kicsi.
4/9 anonim válasza:
Nem adnám azokat a gyógyszereket. Citromos tea, hétfőn orvos.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megvárom a hétfőt
2014. nov. 29. 13:00
6/9 anonim válasza:
Ha megmaradt az Ospen, ami gondolom, szirup, már ki kellett volna dobni! Miért maradt meg? Antibiotikus kezelés megszakítása a legjobb módja a későbbi gyógyszer-nem hatás kialakításának! (ellenálló baktériumtörzsek alakulnak ki!!!)
Semmiképp ne add orvosi utasítás nélkül!
7/9 A kérdező kommentje:
azért maradt meg mert az orvos mikor kiírta azt is elmondta meddig adjam neki,vissza mentünk az orvoshoz megvizsgálta és megerősítette hogy nem kell többet kapnia.Nem szakítottam meg a kezelést!
2014. nov. 29. 13:48
8/9 anonim válasza:
Ezek közül egyiket se add neki.
Ospen antibiotikum, Spiropent meg hörgőtágító. Orvosi rendelés nélkül ezek nem adhatók!
Adj neki sokat inni, ha tudsz vegyél Sinupretet, az gyógynövényes nyákoldó.
9/9 anonim válasza:
Èn tegnap adtam este a fiamnak mert már annyir ugatott szegènykèm spiropentet , tudom az adagolást mi baj lehet talán pucit jobb lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!