Érdekelne, ki hogyan altatja el napközben, illetve este a babáját, kisgyermekét?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 00:23
11/18 anonim válasza:
Az én lányom is 5 hónapos. Délelőtt magától alszik el, amikor látom, hogy elálmosodik játék közben, akkor beteszem az ágyába és egy kis nézegelődés után már alszik is. Délután szoktunk menni sétálni, olyankor a babakocsiban alszik el és addig alszik, amíg zötyög alatta a kocsi.:) Este csak a karomban hajlandó elaludni, szerencsés napokon evés után 10-15 perccel némi beszélgetés után, nem szerencsés napokon... az változó. Pár órán belül.
12/18 anonim válasza:
Ma 1 eves kisfiam nappal is es este is ugy alszik el h bejovunk a szobaba.iszik (du vizet v.teat este tejitalt) mikor elfogy addigra mar alszik.eldobja az uveget elfordul es alszik is.de van olyan is hogy csak simogatom es ugy alszik el.kocsiba,babakocsiban is elalszik,de jobban szeretem ittbonra idoziteni az alvast mert mar csak 1*alszik,de akkor hosszabban.
13/18 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló, az én lányom is így aludt el még másfél éves korában: nem kellett altatni, letettem a kiságyba, kezébe adtam a cumisüveget a tejjel. Mire megitta, már aludt is...
Most két évesen komoly procedúra lett az altatás, a második-harmadik mesét mondom neki és még mindig nem alszik. Fejből kell mesélni, mert a meséskönyvet lapozgatni, nézegetni akarja, és ha hagynám, akkor azt tenné éjfélig is :-)
14/18 anonim válasza:
2,5 honaposomat este beteszem a kisagyba,megkapja a cumijat es par perc mulva alszik.
Nappal a babakocsiban vagy autoban gyorsan elalszik es akar 2-3 orat is alszik egyhuzamban.Itthon viszont nehezen alszik el, altalaban ringatni kell, de ha leteszem 10 perc mulva megint ebren van.
15/18 anonim válasza:
Júniusban lesz 3 éves a fiam. Nappal csanában van. Este fürdés, tejivás az ölemben, aztán vagy én (ez az általános) vagy az apja beviszi a szobájába, mese (kb. negyed óra), puszi és kijövünk. Ennyi, alszik reggelig. Sosem kellett altatni, jó alvó újszülött kora óta.
16/18 anonim válasza:
1,5 eves. Nappal legtobbszor babakocsi (itthon cici ha uton autoban ha bkvzunk esetleg hordozoban) alszik el. Este legtobbszor cici de ha azon nem alszik be mellem fekszik vagy maszkal kicsit es elalszik.
17/18 anonim válasza:
A kisfiam 2 hónapos, és egyedül alszik el, ezzel eddig semmi gondunk nem volt. Szerintem szoktatás kérdése is, de ha nyűgös picit, szopizik egyet. Viszont nálunk ezen esetekben nem "szopizni" akar, hanem enni, mert éhes. Szóval ha nem dől ki rögtön etetés után, és nagy a nyüzsi a kiságyban akkor tudom, hogy nem volt elég neki.
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon irigyelem azokat, akiknél ezzel semmi probléma nem volt soha :) Nálunk 6 hónapig extrém hasfájás volt, így esélytelen volt az, hogy csak lerakom és alszik. (működött volna, csak borzalmas fájdalmai voltak)
2015. márc. 1. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!