Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 5 hos fiam este mért alszik...

5 hos fiam este mért alszik el nehezen?

Figyelt kérdés
Nem mit ndig van igy alltalába simàn elalszik de vannak időszakok mondjuk 4-6 napig tart mikor órákig tar még ekalszik! Esti alvas 7 kor van ek is alszik majd 15-20 perc mulva sirva fordul ide oda szeme csukva es nagyon nehezen nyugszik meg, majd eltelik kb. 20 perc es ujra ugyan ez van többször is! Mi kehet az oka?

2015. febr. 1. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

4,5 hós a lányom. Ugyanez van.

Tegnap volt a legdurvább, éjjel 2 -kor aludt el.

Egyszer a nagy tobzódásban hányt is. :/

Eszik, lerakom, alszik, 20 perc múlva bőgés...szívja a cumit mint egy őrült, aztán megint bőgés...vumi...bőgés...Közben a takarót húzkodja a fejére, meg rugdalózik.

MOndjuk én a fogára tippelek, mert ömlik a nyála és állandóan az öklét rágja.

A védőnőt kérdeztem erről, a szeparációs szorongást és a fogzást mondta oknak.

2015. febr. 1. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
vumi=cumi
2015. febr. 1. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
7-kor már lefektered? szerintem egy 5 hós babának az nagyon korai. inkább fáraszd, este 6 után már ne hagyd aludni, 8-kor furdessetek, fel 9-kor boven eleg altatni. az elso par napba nyugos lesz az atallas de meglatod utana majd 5 percen belul aludni fog mint a bunda.
2015. febr. 1. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk ö neki is erösen folyik a nyala, keze a szajában állandóan! 7 töl tovább nem birja, 6 óra körül már nyüglödik ,probáltam már késöbbre tolni de nemigazán megy! Szerintem a nappali túl rövid alvások miatt van! 3* alszik de csak 20-40 perceket!
2015. febr. 2. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!