Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Este miért alszik el nagyon...

Este miért alszik el nagyon nehezen 3 hónapos babám?

Figyelt kérdés
Napközben kb. 15-30 perc alatt elalszik. Elég sokat. Délelőtt 3 órát alszik, délután 2-3 órát össze-vissza. Este kb. 19-19:30 felé eszik utoljára, aztán fennt van még, álmos lesz, de csak vergődik, sír, hiába nyugtatom. Csak 22 óra felé alszik el. És nem fáj a hasa. Mit tegyek hogy könnyebben elaludjon? Nem veszem ki a kiságyból, ott ütögetem a popsiját.
2014. nov. 13. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Hagyd egyedül, ne ütögesd a popsiját, és ne szórakoztasd. Egy kis vergődés, sírás után el fog aludni.
2014. nov. 13. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

az én babám is valahogy a "nagy "lefekvés előtt nyűglődött, de már csak tekergeti magát, szóval az én tapasztalatom szerint olyankor zavarják még a szelek egy kicsit, néha segítettem neki rátornáztunk, (kitapasztaltam magamon, hgy hasfájásnál mi segít, kicsit térdek felhúzva alhasig, felváltva stb)mindig hagyta magát egyből :)

azóta már ez is elmaradt, minimálisat feszeng és kapásból alszik.

2014. nov. 13. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
hát az enyém is 22.00kor alszik el, de ugy hogy nap kozben max 1.5-2 orat alszik. szerintem orulj hog ilyen jo az alvokaja, este lehet hog még sem olyan faradt még, lecsokkent az alvasigenye. mindenesetre furdessetek akkor 9 korul es utana mar ne porgesd, se jatek, se enekles (en az agybol kivettem a jatekokat ne is lassa) csak eves alvas.
2014. nov. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!