Hogy alszik el este 1 év körüli babád?
Figyelt kérdés
Cicin, cumisüveggel vagy csak magától?Ha magától azt hogy érted el?2015. jan. 19. 22:36
1/16 anonim válasza:
Nálunk nincs olyan h na 8 óra alvás. Mi mindig megvárjuk h elfáradjon, álmos legyen. Van olyan h eszik és abba alszik bele. De többnyire felmászik a szivacsra (földön van) bekapja az ujját és szépen elalszik.
2/16 anonim válasza:
Cicin és cumival alszik el ölben.
3/16 anonim válasza:
Fiam 15 hós és mindig cipelni kellett ahhoz hogy elaludjon. Ha szerencsénk volt beájult a cumisüvegen (ez igen ritka volt)! Aztán egyik napról a másikra (kb 13 hónaposan) már nem kéretzkedett kézbe, addig hempergett/forgott az ágyban míg elaludt. 8 hónapos korától nem cumizik, és nincs kedvenc plüss állatkája sem. 3-4 plüss van az ágyban, amelyik kézre esik azt ölelgeti. Este fürdés előtt bevacsorázik, fürdés után kakaót kap...ha elfogyott eldobja a cumisüveget és álomba forogja magát (ilyenkor kb addig hempereg míg büfizik legalább egyet)! :)
5/16 anonim válasza:
megetetem, kiságyba teszem, kimegyunk a szobábol és alszik. én azt nem értem, mi ez az altatás?
miért van rá szukség? hogy értitek, hogy altatjátok a gyereket?
6/16 anonim válasza:
Az én fiam is 15 hónapos. Néhány hónapja még cicin majd ahogy ritkábbak lettek a cicizések, némi hempergés után mellettem. Annyi ráhatás azért kellett, hogy nem engedtem az elején hasra fordulni, mert akkor felpattant és kezdhettem elölről a nyugtatást. Mostanában csak összebújunk és 15-20 perc alatt elalszik.
7/16 anonim válasza:
Akkor 5-ös neked mázlid van! Mennyi idős a babád? Altatni akkor kell ha mondjuk fogzik és nyűgösebb mint egyébként/vagy picinek hasfàjós, vagy betaknyosodik, vagy szimplán olyan a baba természete hogy szüksége van anya közelségére, és egyedül nem tud elaludni. Ilyenkor szeretgetni kell. Igen ilyen babák is vannak. Nem csak a bumm beteszem a kiságyba és alszik!
8/16 A kérdező kommentje:
Magától elalvó volt de kórházba kerültem s nem voltam vele ezért mindenhogy próbálták altatni.
Este én is megvárom míg elfárad megeszi a tápszert és az ölemben elalszik, nem kell ringatni.Nem tudom jó-e nem jó.Kb 5 perc s alszik visszaaltatni is könnyű fogzás ellenére is.De nem szeretném évesen is így altatni főleg mert nem bírom majd berakni az ágyába.
2015. jan. 19. 23:09
9/16 anonim válasza:
Fürdés-öltözés után megitta a tápszerét az ölemben (nem cumisüvegből), énekeltem neki, a szokásos esti rituálét végigcsináltunk, elköszöntem tőle és leraktam aludni. Magától alszik el pici kora óta.
10/16 anonim válasza:
Olyan altatási módszert válassz ami mindkettőtöknek hosszú távon megfelelő. Ha az nem nagy gond, hogy az öledben alszik el akkor hagyd. Lehet hogy egy hét múlva már kényelmetlen lesz neki és csak a kiságyban fog tudni elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!