Hogy alszik el este 1 év körüli babád?
10 hónapos, 3 hónapos korától fix az este:
18:30-19:00 fürdés (ő jelez, hogy elfáradt)
öltöztetés, hálózsák, cumisüvegből (5 hónapos korától ő akarja fogni) kiságyban vacsora
Elfogy a vacsora, nézi az üveget és elalszik. Kb. 19:30-20:00 között már alszik, akkor átfordítom hasra, mert úgy alszik zavartalanul születésétől és magától is átfordulna úgyis, napközben is úgy altatja be magát, hasrafordulva.
7:00 ébredés apa ébresztőjére, 7:30 reggeli kiságyban és indul a nap.
Nekünk ezek az időpontok fixek lettek, de mindig magától alszik el, ha álmos, hasra vágja magát (korábban én tettem úgy le) és alszik.
7. válaszolo, 10 honapos a kisfiam. még olben is lenni utál, attol meg, hogy ágyba tesszuk, teljesen extázisba jon, vigyorog, forog, látszik rajta, hogy elégedett. :D
7 honapos korában volt olyan, hogy nyugosebben aludt el, megprobáltam ringatni, vagy énekelni..még jobban orditott. igy vettunk neki egy projektort, ami mesefigurákat vetit ki a plafonra és forog is. (azt hiszem inkább ennek orul annyira, mikor ágyba kerul, kb. 5 perc mulva már alszik is)
Miért van itt mindenki ennyire lepontozva aki nem ringatva vagy cicin altat???
Most komoly az a normális h egy egy éves ringatva kell elaltatni??
Vagy csak irigységből lett lepontozva akinek nem ringatva alszik a gyereke??!!
Én köszönöm mindenkinek a választ.Én mindenkinek zöld kezet adtam.Ezen ne akadj ki sok kérdésnél hülye kis tizenévesek összevissza kattingatnak.
Szeretem hogy az ölemben alszik el de már alig fér el.Viszont amint félálomban a kiságyba teszem felül feláll :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!