Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy alszik el este 1 év...

Hogy alszik el este 1 év körüli babád?

Figyelt kérdés
Cicin, cumisüveggel vagy csak magától?Ha magától azt hogy érted el?

2015. jan. 19. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10 hónapos, 3 hónapos korától fix az este:

18:30-19:00 fürdés (ő jelez, hogy elfáradt)

öltöztetés, hálózsák, cumisüvegből (5 hónapos korától ő akarja fogni) kiságyban vacsora

Elfogy a vacsora, nézi az üveget és elalszik. Kb. 19:30-20:00 között már alszik, akkor átfordítom hasra, mert úgy alszik zavartalanul születésétől és magától is átfordulna úgyis, napközben is úgy altatja be magát, hasrafordulva.

7:00 ébredés apa ébresztőjére, 7:30 reggeli kiságyban és indul a nap.

Nekünk ezek az időpontok fixek lettek, de mindig magától alszik el, ha álmos, hasra vágja magát (korábban én tettem úgy le) és alszik.

2015. jan. 20. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:

7. válaszolo, 10 honapos a kisfiam. még olben is lenni utál, attol meg, hogy ágyba tesszuk, teljesen extázisba jon, vigyorog, forog, látszik rajta, hogy elégedett. :D

7 honapos korában volt olyan, hogy nyugosebben aludt el, megprobáltam ringatni, vagy énekelni..még jobban orditott. igy vettunk neki egy projektort, ami mesefigurákat vetit ki a plafonra és forog is. (azt hiszem inkább ennek orul annyira, mikor ágyba kerul, kb. 5 perc mulva már alszik is)

2015. jan. 20. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
17 hos cicin alszik el vagy mindharman (apaval) lefekszunk a nagy agyba lekapcsoljuk a vilanyt es jarkal maszkal megkeresia helyet es elalszik velunk :) edi...azt hittem orokre csak cicivel tud nalunk ez elorelepes. Ja babakocsiban is elalszik kint apaval nagyszulokkel :)
2015. jan. 21. 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért van itt mindenki ennyire lepontozva aki nem ringatva vagy cicin altat???

Most komoly az a normális h egy egy éves ringatva kell elaltatni??

Vagy csak irigységből lett lepontozva akinek nem ringatva alszik a gyereke??!!

2015. jan. 21. 13:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Én köszönöm mindenkinek a választ.Én mindenkinek zöld kezet adtam.Ezen ne akadj ki sok kérdésnél hülye kis tizenévesek összevissza kattingatnak.

Szeretem hogy az ölemben alszik el de már alig fér el.Viszont amint félálomban a kiságyba teszem felül feláll :(

2015. jan. 21. 15:12
 16/16 anonim ***** válasza:
14-es! Mindenki le lett pontozva, még én (a ringatós 3-as is)! Kár ezzel foglalkozni!
2015. jan. 21. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!