Mekkora volt a babátok, mikor először meséltetek neki este?
Figyelt kérdés
fél éves a lányom, 23.00kor fel kel enni és utána baromi nehezen alszik vissza, felpörög, játszana, 2-3 óra mire újra alhatunk. ráadásul semmit se lehet vele csinálni nehogy apa felkeljen. orrvérzésig ciciztetem ilyenkor ami baromi kényelmetlen.
mikor jön el az, hogy berakom a kiságyba, cumi a szájába elolvasoke egy mesét éd szépen elalszik rajta/utána? vagy ez is csak mese?:))
2015. jan. 23. 02:06
1/7 anonim válasza:
Szia. Az en kislanyom is eleg nehezen aludt el mindig. Minden mast csinalt volna raadasul sose cumizot. 1. szulinapjan hataroztam el, hogy bevezetjuk a szigoru esti alvas rutint. 8-kor agyba rakom es olvasok neki 2 meset aztan leoltom a villanyt, fel a kis ejjeli fenyt (csillagok vetulnek a plafonra) es leulok a szekbe a kisagya melle es enekelek neki. Ekozben altalaban elalszik. Csak az elso par alkalom volt nehez, de most mar semmi gond nincsen. :) O 7 hos koratol atalussza az ejszakat.
2/7 A kérdező kommentje:
de jó neked. es elotte mennyit ebredt ejjel? anyatejes vagy tapszeres? az èn lanyom 3 orankent fel kel szopizni. :( 4 honapos korig o is ataludta azota minimum 2-szer kel.
2015. jan. 23. 04:54
3/7 anonim válasza:
2 évesen kezdte a fiam igényelni az esti mesét. Addig csak tejivás, be az ágyba, kimentünk és már aludt is.
4/7 anonim válasza:
Enyém 11 hós, azt szoktam, hogy fürdés után, amíg törölgetem, mesélek közben neki rövid állatos mesét, amúgy még cumin alszik el.
Szerintem ahogy az utolsó írja, amikor nagyobb, érettebb lesz, akkortól érdemes úgy igazából mesélni.
5/7 anonim válasza:
nem volt másfél éves még.persze nem mese,csak lapozgatás,állat nézés.amikor abba hagyta a cicit-onnantól van mese,vizivás-és alvás.nálunk mondjuk az elejétől ez a rendszer.ivás,ének,kiságyba rakás-egy kicsit szórakozik,gügyög,majd elalszik.ezt neked kell kialakitanod,megtanitanod-honnan tudná ő maga egyedül,ha a cicit kapcsolja mindig hozzá?
6/7 anonim válasza:
1. vagyok. kb 1-2szer ebredt o is 7 hos koraig. 4 hos korig csak anyatejes volt de utana sajnos potolnom kellett tapszerrel es 7 hos koraban elment a tejem onnantol tapszer es egyeb etelek. O meg csak 15 honapos de imadja hallgatni amikor meselek neki. Persze szines hangnemben teszem es a kepeket is latja. Kedvenc meseje is van mar :)
7/7 anonim válasza:
Még meg sem született, már akkor is hallgatott zenét, mesét, mondókát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!