Babám 8 hónapos, és imád kint aludni. Most -2 fok van nálunk, és 2,5 órája alszik a teraszon. Ti altattok kint ilyen időben ilyen sokáig? Nem fázik meg? Néha aggódom.
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 12:32
11/20 anonim válasza:
Értem, tehát immunerősítő, ha odakint alszik. Orvos ajánlotta ezt az újítást?
12/20 anonim válasza:
Sajnálom, nem megyek bele a játszmába...
13/20 anonim válasza:
Nem játszma, tényleg érdekel. Most hallok először a kint altatásról, és érdekelne, orvosok is ajánlják-e, vagy ez olyan házi módszer.
14/20 anonim válasza:
Fogalmam nincs, hogy mi erről az orvosok véleménye, de nem is befolyásolna a véleményük. Egész egyszerűen nálunk ez vált be nappali altatásnak. Hihetetlen jóízűen alszik odakint télen, nyáron, hóban, esőben (terasz alatt, nem viharban). Mindig is kint aludt, pedig téli gyerek. Nem kell órákig tologatni, 1 perc és alszik. Hogy emiatt nem volt sose beteg, nem állítom, nem is ez volt a célom a kinti altatással, de ez mindkettőnknek megfelel, és ez a lényeg. Ha beteges lenne, én se vinném ki ilyen sok időre, mert én is azt gondolnám, hogy attól van. Ja, és még mindig szopizik, biztos ez se utolsó szempont.
15/20 anonim válasza:
Aki csodálkozik a kint altatáson az tuti, hogy lakásban nőtt fel.
16/20 anonim válasza:
"Aki csodálkozik a kint altatáson az tuti, hogy lakásban nőtt fel."
Nem talált. Családi házban.
17/20 anonim válasza:
Nagyon helyesen teszed, hogy kint altatod. Mindhárom gyerekkel így tettem. Órákat aludtak kint a mínuszokban, jóízűen.
18/20 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a védőnő és a gyerekorvos, hogy minden nap, minusz öt fokig vigyem ki a babát, nyugodtan aludhat kint. Csak nyári baba, és tegnap extrán hosszú ideig aludt kint, ezért aggódtam. Én akkor szoktam tenni-venni bent, amikor alszik, ha ébren van, vele vagyok. Megcsináltam minden dolgomat, ezért ültem le netezni, ítélj el nyugodtan, de hallom őt, a terasz itt van a nappali ablaka mellett, rá is látok, ha felpillantok a monitorról :) Most bent alszik egyébként, mert fúj a szél, de tegnao tényleg szép idő volt. Gondolom akik felháborodtak, azok olyan tökéletes anyukák, hogy a gyerek felett állnak mindig... nem értem, miért kell bántani rögtön. Köszönöm a normálisan válaszolóknak, jó tudni, hogy más is altat így, illetve ha nem, azt indokolja szépen.
2015. febr. 6. 10:09
19/20 A kérdező kommentje:
Ja igen, és immunerősítő, ha hiszed, ha nem. A friss levegő, a levegőn való altatás. Ez nem "újítás", régen is így volt, dédszüleim idejében.
2015. febr. 6. 10:10
20/20 anonim válasza:
Nem tudom, engem meg miért kell lepontozni egy ártatlan kérdésért. Komolyan érdekelt, hogy egészségügyi dolgozók ajánlották-e, illetve minden kint alvó babára jellemző, hogy emiatt kevésbé beteg. Elvégre mindig tanul az ember, nekem ez tök újdonság.
Aztán még én hiszem, hogy tökéletes anya vagyok, aha. :D Nem is vagyok még anya, csak gyűjtöm az infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!