Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy altattok napközben?...

Hogy altattok napközben? Nekem fura dolgok jönnek be.

Figyelt kérdés
Nem mindig sikerül elaltatnom, és mikor feladom, csak letettem hasra a nagy francia ágyra, és fél szemmel leste a tv-t (gyerekműsor) és úgy alszik el, magától. Ez elég gáz, szerintem, tv-re elaludni. De ha ott vagyok mellette, játszani kezd. (ilyenkor távolról figyelem). Mit tehetnék, hogy ne kelljen a tv?
2014. ápr. 25. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Tedd az ágyába és hagyd egyedül. Lehet, hogy először sírdogál. de majd elalszik TV nélkül is.
2014. ápr. 25. 09:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem hagyom sírni egyedül az ágyában. Nekem ez nem fér bele.
2014. ápr. 25. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekünk lefekvésnél halk zene szól neki a szobájában.
2014. ápr. 25. 09:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem a kislányom (3,5 hó) maga alszik el mindig. Van, h a kezemben, van h a kiságyban, de soha nem sír vagy sírt azért mert aludni kell. Van egy kis szertartása, és elalszik magától. Ha itt fekszik mellettem a franciaágyban, akkor is (csak reggel alszik itt, miután elmegy apa).

Amúgy nappal nem nagyon alszik nagyokat a lakásban (az éjszakát átalussza) viszont legyen barmilyen idő, ha kiviszem, akár 4-5 órát is lehúz.

2014. ápr. 25. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy kirakom a másik szobában lévő babakocsiba. Ott 2 perc alatt elalszik magától. Idebent meg reggel 8tól kínlódik, és nem alszik el, sehogy(!). Esti altatás is fura, de ez van, majd kinövi.

Ha a ti babátok így alszik el, akkor így. Majd alakul ez még, ne aggódj. :)

2014. ápr. 25. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
A fiam egy időben a hajszárító hangjára aludt el, először tényleg ment a hajszárító, aztán találtam youtube-n több órás verziót, ez mégis árambarátabb. :-) Egy ideig csak bugyolálva aludt el, de 5 hónapos korában elszántuk magunk, hogy megtanítjuk egyedül elaludni, és bejött. A legfontosabb lépés az volt, hogy csak akkor tettük kiságyba, amikor tényleg álmos volt, nem amikor mi azt gondoltuk, hogy álmos. Így maga kialakított egy délelőtti alvást és egy délutánit. Mi hagytuk egy kicsit nyöszörögni, nem ordítóan sírni, de panaszkodni. Kb. egy perc után mindig odamentünk, megnyugtattuk, simogattuk, és elaludt. Az elején még nehezebben ment, de most már könnyebb. Tv-re nem engedném elaludni, túlterheli az idegrendszert a sok szín, villódzás stb. Felnőtteknek sem ajánlják.
2014. ápr. 25. 11:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is ilyesmitől tartok, kedves utolsó. Megpróbálom ezt a simi-nyugtatás-kijövetel-vissza simi, nyugtatás stb. dolgot, a saját szobájában. Talán az beválik. Köszi mindenkinek a sok tippet! :)
2014. ápr. 25. 11:52
 8/9 Julie S ***** válasza:
4 honapos koraig a porszivo hangjatol elaludt mindig. De azert inkabb a cicit valasztotta, ha tehette. :) Most (7 honaposan) kb 30-40 percre cicit ker, kozben bealszik aztan egyszer elfordul es durmol tovabb. Viszont hason is el tud aludni egy kis fej es hatsimogatassal, de igy csak akkor, ha mar nagyon faradt.
2014. ápr. 25. 13:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, a búgás nagyon népszerű nálunk is:) de én nem tudtam, hogy van ilyen videó. Mert amint kikapcsolom a hajszárítót, porszívót, felébred, és azért egy másfél órás alvást árammal bírni... :D köszi a sok sok tippet!
2014. ápr. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!