Miért nem alszik a 4 hetes babám napközben szinte semmit?
Az én fiam is ilyen. Most 7 hetes.
Azt tudom mondani, hogy az éjszakai evés pl. egyre tolódik, már van hogy csak 4 után kel enni. A nappalok változóak, néha eszik-alszik, de többször csak 2-3x fél órát alszik. Az alvós napokon áldom az eget :) Ha fenn van, szórakoztatom. Tudom hogy nehéz, de hidd el minden nap könnyebb lesz felkelteni és fenntartani a figyelmét, könnyebb lesz lefárasztani is :)
Ami még nekem úgy-ahogy bevált, az a hordozókendő. Abban 4-ből 3 esetben elalszik.
Ha tudod, és van kedved, kiviheted 2x is sétálni, hátha alszik. Bár az neked nem annyira pihenés :)
Az en fiam is ilyen volt, ráadásul o estére eléggé kifaradt, extra nyugos volt délutánonként. A doki szerint vannak ilyen babák, akiknek kevés az alvasigenye.
Aztán 3 hónapos korában valami megvaltozott, es azota minden éves utan aludni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!