1 hónapos babám napok óta nem alszik napközben szinte semmit. Du. , este fele kezd el szundikálni. Miért nem tud aludni 1 hónaposan a picur?
Figyelt kérdés
Eddig semmi baj nem volt az alvókájával. Az esti fürdetés után eszik, majd bekómázik. Viszont ha a kiságyba teszem, azonnal kipattan a szeme és onnantól kezdve nem alszik. Pedig látszódik rajta, hogy álmos nagyon. Az éjszakák nagy részét ébren töltjük és kezdek lemerülni.Mit lehet ilyenkor csinálni? Egyedül vagyok a gyerekkel.2011. dec. 18. 08:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez a baba foglalkozásra vágyik. És ez így is van rendjén! Az a lényeg, hogy éjszaka aludjon.
Amúgy napközben ha fent is van, akkor mit csinál?Csendben fekszik a kiságyba? vagy csak sír megállás nélkül?
2/5 A kérdező kommentje:
Ha éppen nem görcsöl a pocakja, akkor csendben van a kiságyban. Jár keze-lába és nyugodt. Sajnos 2 hete nagyon hasfájós lett. Sokat görcsöl a pocija és szenved a pukitól és a kakálástól is. Eddig Espumisant adtam neki, de most próbálkozni fogok az Infacollal. Valamit segített az Espumisan csepp, de már egyre kevésbé használ.
2011. dec. 18. 09:06
3/5 anonim válasza:
Próbáld ki esetleg a Gripe watert is, nekünk az oldott meg a hasfájást, és azóta többet is alszik a baba.
4/5 anonim válasza:
Simogatás, meleg borogatás is sokat jelent.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekszem mindet hasznosítani. :)
2011. dec. 18. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!