11 hónapos kisfiam képes napi 17 órát aludni. Ez normális?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 10:39
1/4 anonim válasza:
sztem nem,ez rengeteg,ráadásul 11 hónaposan,kérdezd meg a védőnőt,vagy a dokit
2/4 anonim válasza:
ugyanez a problémánk, védőnő szerint lehet h vérszegény, 1éves státuszkor kell kérnünk beutalót vérvételre, de amikor ébren van, akkor pörög, egészséges, virgonc, nem kókadozik.Ismerősöket kérdeztem, náluk is így volt, azóta is egészséges kisgyerekek. Ha aggódsz, kérdezz meg egy dokit és egy vérvétellel tisztázható, ha nem, akkor ne foglalkozz vele. Lehet h téli álom?.-)
3/4 A kérdező kommentje:
Ezeet voltm kivancsi velemenyekre, tapasztalatokra hogy vigyem e orvoshoz vagy hagyjam.
Egyebkent vidam, eleven, nevetos gyerek, nagyon jol eszik (mindent amit adok neki). Arra gondoltam hogy vashiany lehet esetleg, de nem tudom. Reggel meg este iszik 240 ml tapszert, amugy minden nap kap legalabb 2-3 fele gyumolcsot, ebedre mindig van neki zoldseg a kajaban, sok brokkoli, lencse, stb. Kap sajtot, joghurtot. Szoval szerintem jol taplalom, nem latom sapadtnak sem.
2011. dec. 17. 22:55
4/4 anonim válasza:
én is nyomatom a vastartalmú ételeket és meglátjuk. Ha ébren nem látod betegnek, nagy baj nem lehet, azt jelezné, vagy látszana rajta. Elég nyomasztó ez az idő is ami azt illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!