Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Babám 8 hónapos, és imád kint...

Babám 8 hónapos, és imád kint aludni. Most -2 fok van nálunk, és 2,5 órája alszik a teraszon. Ti altattok kint ilyen időben ilyen sokáig? Nem fázik meg? Néha aggódom.

Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 12:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

aca eőtt van peenka, vagy bármi, vagy a hideg evegőt szívja be?

hogy van felöltöztetve?

2015. febr. 5. 12:34
 2/20 anonim ***** válasza:
*arca előtt
2015. febr. 5. 12:34
 3/20 A kérdező kommentje:
A benti ruhájára adok rá overált, kiscsizmát, sál, meleg sapka, és budazsákban van a sportrészben. Arca előtt nincs semmi :( Mióta megszületett, minden nap kint alszik kétszer (talán 1-2 alkalom volt, amikor nem vittem ki), de a télen már csak kétszer egy órát aludt kint max, felébredt utána. Most alszik ilyen óriásit :)
2015. febr. 5. 12:38
 4/20 anonim ***** válasza:

e ne faggyon az orra..olvatam neten hogy sűrű hogy ilyenne viszik dokihoz a babát.

ha másnap nem esz taknyosabb a szokottnál,akkor jól bírta

2015. febr. 5. 12:44
 5/20 anonim ***** válasza:
*l betűm nem mindig működik.
2015. febr. 5. 12:44
 6/20 anonim ***** válasza:
-2 fokban nem fog elfagyni az orra..
2015. febr. 5. 13:28
 7/20 anonim ***** válasza:
de két óra alatt, amúgy nulla fokon a víz már megfagy..
2015. febr. 5. 13:37
 8/20 anonim ***** válasza:
20%
Még ha séta közben elaludna a babakocsiban, érteném, de mit keres most odakint, miközben te netezel???
2015. febr. 5. 14:22
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Én se értem amúgy , mi értelme van kint altatni...főleg ilyen hosszú ideig!
2015. febr. 5. 14:38
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

Az én 14,5 hónapos kislányom is éppen kint alszik már dél óta (most lassan 3 óra). Születése óta napi egyszer kint alszik (most már csak ez az egy alvás maradt meg), és makk egészséges, soha nem volt még náthás se...kopp-kopp. Jól be van öltöztetve, nem fázik.

Ó igen, és én is épp idebent netezek. Elnézést, hogy éppen nincs más dolgom és nem állok felette. Rálátok az ablakból, 2 méterre van tőlem.

2015. febr. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!