Más anyák hogy őrzik meg a türelmüket?
9es vagyok. Nálunk nappal is voltak tünetei a szeparációs szorongásnak, csak nem ennyire erősen, és nyilván könnyebben tudtuk orvosolni is. Pl. a fürdőszobára féltékeny volt; ha már mentem be, a kisfiam már sírt. De utánam jött, megpusziltam, és megnyugodott. Vagy amikor a férjem hazaér, először mindig kezet mos. Na ezt a kicsikénk nem vette vmi jó néven,h nem az apa első dolga,h őt ölelgeti. Ekkor is ordított, amíg az apja fel nem vette.
De ebben az időszakban érezhető volt,h sokkal hamarabb alszik el este, kevesebbet sír, ha az apja volt bent vele.
Komolyan, aki egyszer sem jött még ki a sodrából, az éjszakázott már éveket? :P
2 éves fiam még most sem alussza át az éjszakát, inkább nem ecsetelem, miken vagyunk túl. Hasfájás, fogzás, hasfájás-fogzás, éjszakai 2-3 órás ordítások még 1.5-2 éves kor között, folyton jön a foga, szenved, most jönnek ki az utolsók, most lett jobb a helyzet, 2 év után!!
És nem, nem tudtam sajnos nagyon sokszor megőrizni a türelmemet, mert egyedül egy egész nap síró babával nagyon-nagyon nehéz (nálunk az első fél év így telt), hogy folyton azt érzed, nem tudsz segíteni. A nem alvás egy csomót kivesz az emberből, nem tudsz pihenni rendesen és közben meg teljesíteni kellene. Nekem is ki szoktak csúszni csúnya szavak, igen, bevallom őszintén. Őszintén csodálom, ha valaki végigéjszakáz legalább 2 évet úgy, ahogy én, napközben pedig egyedül van a háztartásra, gyerekre, nincs besegítés és emellett egy nyugodt, kiegyensúlyozott, végtelenül türelmes anyuka ...
Óóó, 14-es, mintha csak én írtam volna ezt a választ! Jo olvasni h más is van így! :-)
Most épp újra a kiborulás határán vagyok!
19 hónapos a fiam. Egy éves kora körül volt hawaii az éjjeli alvás, se előtte és sajnos se utána. November óta egyenesen katasztrófa!!!
Egy éves koráig egyetlen foga sem volt, most 14 van!
Szóval tuti h ezért a sok sok álmatlan éjszaka.
Volt olyan h óránként kelt uvoltve! Sajnos a visszaaltatas minimum fel óra de gyakran 2 órát kinlodunk.
Most átlag 2x kel egy éjjel. Az elso keles még hagyján viszonylag egyszerű visszaaltatni, de a 2. Mindig olyan hisztivel jön, h szerintem az egész környék hallja. Ilyenkor vergodik és képtelenség megnyugtatni. :-(
Főleg ilyenkor vagyok képtelen megőrizni a hidegverem! Nagyon szegyellem magam utána, hiszen neki fájdalmai vannak (feltételezem) én meg idegbeteg vagyok. :-(
A nem alvastol viszont nappal is ingerült vagyok.
Én már nagyon várom h az összes foga kint legyen végre!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!