Más anyák hogy őrzik meg a türelmüket?
"elborul az agyam, nagyon csúnyán beszélek"
Mégis mit tudsz mondani egy 10 hónaposnak? Elképzelni sem tudom:S
én fiam is ilyesmi, hogy leteszem alszik :D
de szóval amikor mégse, és sír, és kiveszem, visszateszem és megint, megint, nálunk mindig a pukitól van
most már előre adok neki Espumisant, főleg ha puffasztókat kell bevezetnem (9 hós)
de van amikor csak attól megnyugszik, hogy puszilgatom a hasát, bicikliztetem, szóval először ezeket próbálom, nem rögtön kikapni, mert látom rajta, hogy aludni akar, sír sír, ha kiveszem a vállamra biccen a feje alszik
igazából azért sír mert a fránya puki szél nem hagyja aludni
miért a lepontozás?
amúgy ha kínlódik a kicsi ne tegyél még rá egy lapáttal, hogy ingerült vagy vele
Én is a szeparációs szorongásra tippelnék. Nálunk akkor volt hasonló, mikor 9 hós volt; kellett vagy 1-1,5 óra,h elaludjon. Nekünk az vált be,h apa maradt bent vele a szobában. Van a kicsi szobájában egy heverő, ott aludt(ak) el. Kb. 2 hétig tartott.
Ne aggódj, néha nekem is vannak olyan reakcióim, amik nem férnek bele a magamról alkotott anya-képbe (néha én is ingerülten reagálok). Én annak tudom be,h sehol nem tudom levezetni a feszültséget. Így télen még a séták is rövidebbek. Én legalábbis érzem,h ez a bezártság, mozgáshiány nem tesz vmi jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!