Nappal én, este viszont minden nap apa. Most is épp azt csinálja :-)
2015. jan. 19. 21:45
2/11 anonim válasza:
Amíg pici volt, mindig az altatta, akinek még volt ereje rá, mert általában éjfél után aludt el. Most egyik nap egyikünk, másik nap másikunk altatja.
2015. jan. 19. 21:47
3/11 anonim válasza:
betesszuk az ágyába, megpuszilgatjuk és kimegyunk. o meg alszik. 10 honapos, gondolom, ha nagyobb lesz, majd mesélunk neki.
miért kell altatni? olyankor mit csináltok?
2015. jan. 19. 21:51
4/11 anonim válasza:
Mindig én altattam a kicsit.
Megszületett már a babátok vagy ez csak terv? Az élet sok mindent felülír... nem biztos hogy jó alvó lesz (de ezt véletlenül sem kívánom) apucinak nem biztos hogy lesz ereje, kedve éjszaka/hajnalban többször is 1-2 órán keresztül ringatni a babát mire visszaalszik, úgy hogy 2-3 óra múlva indulnia kell dolgozni.
2015. jan. 19. 21:52
5/11 anonim válasza:
mindig én altatok én kelek. talán kétszer ha ringatta. mondjuk nem is várom el, nekem is egyszerűbb mert ugysincs turelme kivarni a melyalvast es ha felkel, sokkal nehezebb utana visszaaltatnom.
2015. jan. 19. 21:56
6/11 anonim válasza:
Én altatom (anyuka), csak nálam alszik el. Újszülöttként néha sikerült az apás altatás, de már nem sajnos. 1 éves.
2015. jan. 19. 22:09
7/11 anonim válasza:
Amíg cicizett addig én altattam, és keltem hozzá éjszaka. 2 hónaposan már átaludta az éjszakát. Aztán 3 hónaposan nem volt hajlandó megenni az anyatejet onnantól a párom altatott, nálunk ez azt takarta h etetés után betettük a kiságyba és simogattuk amíg elaludt. Kb 8 hónapos kora óta viszont egyedül alszik el, eszik és az ágyunkon elalszik (földön van a matracunk) majd amikor mi is lefekszünk tesszük át a kiságyába. Napközben is egyedül alszik el, elfárad felmászik a matracra és alszik.
2015. jan. 19. 22:19
8/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Most 11 hónapos.
2015. jan. 19. 22:20
9/11 anonim válasza:
Napközben szokta az apja, este mindig én.
2015. jan. 19. 22:38
10/11 anonim válasza:
Nálunk is úgy megy, mint a 3as válaszolónál.
Este fürdés, etetés, böfiztetés, ágyába beteszem, megsimogatom a fejét, szép álmokat kívánok és otthagyom.Éjjel szoptatás után böfizik kettőt és ugyan úgy csak leteszem az ágyába, magàtól elalszik, nem kell altatni.Napközben pedig csak akkor teszem be az ágyába, mikor már elfáradt, addig nézelődik, játszik-játszunk.3 hónapos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!