Nálatok hogy zajlik az esti altatás?
Figyelt kérdés
Van egy 6 éves kisfiam és egy 2 éves kislányom.Kb. 3 hónapja egy szobában alszanak amióta kaptak emeletes ágyat.8-kor van a villanyoltás és a nagy nemtud elaludni,mert a kicsinek állandóan jár a szája,többször be kell menni hozzá rászólni hogy csendben legyen.Ma este is nagyon kiborított mert miután lefektettem őket még vagy 5 x be kellett mennem hozzá,és mérgemben elkezdtem vele kiabálni,amit már nagyon bánok.De egyszerűen már nem bírom hogy minden este ez megy + még az éjszakákat sem alussza át,többször felkel.Másnál hogy zajlik ez?2014. dec. 9. 21:24
1/4 anonim válasza:
Nálunk katasztrófa, bár ma egész jó volt. A 7 hónaposom és a 2 évesem alszik egy szobában, nem egyszerű. A nagyobbik gyönyörűen elalszik, de a kicsi csak az apjánál alszik el, vagy nálam cicin, de az apja sokszor nincs itthon altatáskor, mint pl ma. Szépen fürdés után (ami külön cirkuszi mutatvány) lefekszik a nagyobbik az ágyába, én a kicsivel a földre a pokrócra, és mindkettő elalszik. Aztán a kicsit becsempészem a kiságyba, ha mákom van nem ébred fel. Az enyémek is ébrednek éjjel, bár jóval kisebbek mint a te gyermekeid. Lehet hogy a fiadnak kéne rászólni a kislányra hogy csendben legyen, és akkor elhallgatna? Vagy a kisebbet fél órával előbb fektetni, és ő már aludna mire a nagyobbik bemenne a szobába, jobb ötletem nincs, néha az enyém is sokat szövegel, és mindenfélét kitalál (iszik,pisil,peluscsere, takarjam ki, takarjam be stb) csak hogy ne kelljen aludni. Ja és bent vagyok amíg mindketten elalszanak.
2/4 anonim válasza:
És ha külön szobába tennétek őket?
Van mód a külön szobára?
Mert így a nagy fiad sem piheni ki magát, ha többször felkel éjjel a kicsi.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs mód a külön szobára.Eddig a nagyfiú velünk egy szobában aludt amíg nem volt emeletes ágy,mert jelenleg 2 kisszobás albérletben élünk.Van hogy a fiam szól rá,hogy csendben legyen,de van mikor még ő is direkt provokálja vagy röhög rajta és akkor a kicsi annál jobban csinálja.Ha elaludtak utána már nincs gond,mert a nagy annyira mélyen alszik hogy ő nem kel fel a kicsire éjjel.Köszönöm a válaszokat:)
2014. dec. 10. 14:06
4/4 anonim válasza:
14 hós, újszülött korától ugyan úgy megy.
Akkor még az időpont volt más kb 5 hónapig , de a fürdetesi fektetési rend ugyanaz.
Fürdés, ott a kadban játék, fogmosás.
Öltöztetem, majd kiságyba teszem míg készítem a vacsot,addig játszik.
Evés, közben esti mese.
Majd fekvés.
8-kor fürdés,9-kor fekvés.
Reggel 8:30-9:15 között ébred.
Hál istennek lehetett jól "irányítani" a napirendre, így könnyebb dolgunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!