Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nálatok hogy zajlik az esti...

Nálatok hogy zajlik az esti altatás?

Figyelt kérdés
Van egy 6 éves kisfiam és egy 2 éves kislányom.Kb. 3 hónapja egy szobában alszanak amióta kaptak emeletes ágyat.8-kor van a villanyoltás és a nagy nemtud elaludni,mert a kicsinek állandóan jár a szája,többször be kell menni hozzá rászólni hogy csendben legyen.Ma este is nagyon kiborított mert miután lefektettem őket még vagy 5 x be kellett mennem hozzá,és mérgemben elkezdtem vele kiabálni,amit már nagyon bánok.De egyszerűen már nem bírom hogy minden este ez megy + még az éjszakákat sem alussza át,többször felkel.Másnál hogy zajlik ez?
2014. dec. 9. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk katasztrófa, bár ma egész jó volt. A 7 hónaposom és a 2 évesem alszik egy szobában, nem egyszerű. A nagyobbik gyönyörűen elalszik, de a kicsi csak az apjánál alszik el, vagy nálam cicin, de az apja sokszor nincs itthon altatáskor, mint pl ma. Szépen fürdés után (ami külön cirkuszi mutatvány) lefekszik a nagyobbik az ágyába, én a kicsivel a földre a pokrócra, és mindkettő elalszik. Aztán a kicsit becsempészem a kiságyba, ha mákom van nem ébred fel. Az enyémek is ébrednek éjjel, bár jóval kisebbek mint a te gyermekeid. Lehet hogy a fiadnak kéne rászólni a kislányra hogy csendben legyen, és akkor elhallgatna? Vagy a kisebbet fél órával előbb fektetni, és ő már aludna mire a nagyobbik bemenne a szobába, jobb ötletem nincs, néha az enyém is sokat szövegel, és mindenfélét kitalál (iszik,pisil,peluscsere, takarjam ki, takarjam be stb) csak hogy ne kelljen aludni. Ja és bent vagyok amíg mindketten elalszanak.
2014. dec. 9. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:

És ha külön szobába tennétek őket?

Van mód a külön szobára?

Mert így a nagy fiad sem piheni ki magát, ha többször felkel éjjel a kicsi.

2014. dec. 10. 08:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs mód a külön szobára.Eddig a nagyfiú velünk egy szobában aludt amíg nem volt emeletes ágy,mert jelenleg 2 kisszobás albérletben élünk.Van hogy a fiam szól rá,hogy csendben legyen,de van mikor még ő is direkt provokálja vagy röhög rajta és akkor a kicsi annál jobban csinálja.Ha elaludtak utána már nincs gond,mert a nagy annyira mélyen alszik hogy ő nem kel fel a kicsire éjjel.Köszönöm a válaszokat:)
2014. dec. 10. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:

14 hós, újszülött korától ugyan úgy megy.

Akkor még az időpont volt más kb 5 hónapig , de a fürdetesi fektetési rend ugyanaz.

Fürdés, ott a kadban játék, fogmosás.

Öltöztetem, majd kiságyba teszem míg készítem a vacsot,addig játszik.

Evés, közben esti mese.

Majd fekvés.

8-kor fürdés,9-kor fekvés.

Reggel 8:30-9:15 között ébred.

Hál istennek lehetett jól "irányítani" a napirendre, így könnyebb dolgunk van.

2014. dec. 10. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!