Miért kel fel 1 évesen óránként cickózni?
általában a kimerült bab/gyerekek a rossza alvók
a rendszer fontos lenne nekik.
ahogy általában később is lesz, a elején is úgy a harmónikus.
kb 7 kor kelés 8 reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi, este 8 rituálé utáni avás.
minél kimerültebb szegényke annál kevesebbet tud nyugton aludni.
szerintem az esti korai altatásra kell azonnal törekedni (csak mert szerintem nem szükséges lassú, fokozatos áttérés, mert nálunk mindennemű életritmus változtatás valahogy egyik napróla másikra már műköött is rögtön)
szóval 7 kor fürdés, esti kaja, szokásos mese, vagy játék, 8-9 ágy, lámpa le és csend.
már 7 körül kukorékolni fog, irány a reggeliztetés.
és nem cicivel kell mindig vigasztalni, nem azért kel mert éhes az biztos.de sokaknak egyszerűbb így csitítani a babát.
csatlakozom az előzőekhez én is-
valóban nem mindent csináltál jól-valószinűleg tapasztalat hiánya,miatt,meg első baba-de semmi olyan baj nincs,amit nem lehet megoldani.
első a napirend.ennek beállitása nem megy 1-2 nap alatt,de legyél kitartó.én felkelteném reggel-és bár nyűglődik,de 1-2 hét,de megszokja.legyen minden időben-ne csússzanak el a napszakok-étkezések.reggeli,tizórai,délben ebéd,uzsi,bőséges vacsora-esetleg este cici.te még abból a szempontból "szerencsés"is vagy,hogy éjjel másra nem kell tekintettel lenned-igy a visszaaltatást -cici nélkül is meg tudod oldani.elég nagy már,h ne egyen éjjel-a cicid pedig csak megszokásból,kelléknek használja.én nem venném el teljesen elsőre,de mondjuk 2szer adnék,a többinél visszafektetném.nem lesz egy könnyű menet-de ki kell tartani,néhány nap és rendeződik.fog sirni(te is)de ne add fel.a vizzel is lehet éjjel próbálkozni,ha nem kéri,akkor nem szomjas.kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!