10 hós babám este 1-1,5 óránként kelt és csak cicin aludt vissza. Mitő lehet ez?
Figyelt kérdés
Napközben is csak cicin volt 10 perc se volt amíg kimentem wc-re és enni pár falatot, de fel kelt közben. Mitől lehet ez? Mozgásfejlődés? Beszédfejlődés? Kivan mint a liba, de akkor sem alszik. Én is kivagyok mert nem tudom mi van. Időjárás is lehet? Valaki még így?2014. okt. 24. 12:04
1/3 anonim válasza:
Szeparációs szorongás szerintem.
2/3 anonim válasza:
Az én 3 hónaposom napok óta este 8-tól hajnali 2-ig szépen alszik, utána viszont óránként felkel, és semmivel, sem cumival, sem simizéssel-ringatással, egyszerűen semmivel nem tudom megnyugtatni, csak cicivel. Napközben nagyon sokat bújunk, nem hiszem, hogy anyahiány, de azt még kevésbé, hogy éhes. Én is nagyon tanácstalan, na meg zombi vagyok...
3/3 anonim válasza:
Huu nalunk is volt ilyen 3 hosan kezdodott aztan voltak jobb rosszabb periodusok. Most 1 eves elmult 2-3 szor kel altalaban szoval csoda nem tortent rossz alvo de nem.olyan mint korabban. Szoval javul a dolog azt tudom mondani kitartas. Lehet fog mozgasfejlodes szeparacios szorongas....ki tudja. Sokszor utolag sem derul ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!