Nem baj, ha 3 hónaposan még 3 óránként kel?
igen minden baba más :) én csak a sajátomat tudom elmondani én hogy csináltam, nem biztos, hogy ez nálad is beválik...
én 2 hónapos korában mikor megébredt éjjel, akkor magam mellé vettem és visszaaltattam. pár napig megébredt megint 1-2 óra múlva akkor adtam neki enni, utána már aludt 5-6 órát egyben, utána jött, hogy 5-6 óra után is magam mellé vettem és visszaaltattam...2 hét alatt elértem ezzel, hogy átaludja az éjszakát :) utána már és azóta is a saját ágyában alszik, néha megébred (heti 1-2-szer) de csak a cumija kell és alszik is tovább este 8-tól reggel 7-ig most 9 hónapos :) (unokatesómnál is bevált ez a módszer neki 5 hónapos most a babája) Azért azt hozzá kell tennem, hogy nem hasfájós, végtelenül nyugodt jó kedélyü baba.
Nem baj, ha még 3 óránként eszik. Az enyémek még 1 éves korukban és hatszor ettek egy nap, csak már napközbenre elosztva.
Ha nem az éhség miatt kel, akkor próbáld meg, hogy mikor felébred, nem eteted meg, hanem csak csöndben odamész, és megsimogatod, vagy ha ez nem megy, akkor karban megdajkálod, hogy visszaaludjon. Néhány nap után rájön, hogy abban az időpontban nincs evés, és nem is fog érte felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!