Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 6 hónapos mitől kelhet éjszaka...

6 hónapos mitől kelhet éjszaka 2-3 óránként?

Figyelt kérdés

Karácsony előtt még szépen àtaludta az éjszakát. aztán elutaztunk a nagyiekhoz ahol saját ágya van, de már első este 2-szer felkelt pedig régebben ott is átaludta. Gondoltuk az új hely az oka. 5 éjszakat voltunk ott, mindenéjjel min. 2-3szer kelt. mikor hazajottunk azt hittuk itthon megoldodik de itt is 2-3szor kel. ilyenkor megszoptatom, van higy keveset eszik, van hogy belakmározik, és mindig nagyon konnyen visszaalszik. ezért gondoltam a fogzas helyett fejlodesi ugrasra, de most már 10 napja tart ez...

szintén karácsonykor kezdtem kóstoltatni, es rogton aznaptol mar nem aludt rendesen....lehet osszefugges?

egyeb otletek? lehet baj abbol ha ennyiszer kel fel enni, pl hogy megszokja?

2015. jan. 5. 02:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogzás vagy mozgásfejlődés is lehet.
2015. jan. 5. 07:19
 2/3 A kérdező kommentje:

hajnalban kivettem de nem szoptattam meg. ragyogyult a vallamra es felalomba visszatettem...ezekszerint nem ehseg v legalabb is nem minden esetben.

az inyen nem latok semmit.

2015. jan. 5. 07:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem nagyon kelt éjjel enni, akkor próbáld szerintem először másképp visszaaltatni! Minden babánál vannak ilyen időszakok, és általában nem csak pár napig tartanak. Kitartónak kell lenni ilyenkor. Nem tudom, hogy a hozzátáplálásnak lehet-e köze ehhez, nálunk nem akkor kezdődött. Inkább a folyamatos mozgásfejlődés, fogzás, később a szeparációs szorongás lehet az oka.
2015. jan. 5. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!