Óránként kel, minden éjszaka. Miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 és fél hónapos a kislányom. A 4 hós oltás óta minden éjszaka óránként felkel. Nyafog, sír, ha visszateszem a cumit a szájába, visszaalszik. Napközben és az esti alvásnál is nagyon szépen elalszik magától, egyedül. Nappal, ha alvás közben felriad, akkor is vissza tud aludni egyedül. Este miért nem? Kipróbáltunk már mindent. De tényleg mindent. A doktornő szerint ez egy rossz szokás, amit ki fog nőni. Valóban az lenne? Nem tudunk valamit csinálni, hogy ez megváltozzon???? Már teljesen kétségbe vagyok esve, arról nem is beszélve, hogy lemerültem.2013. dec. 16. 10:03
1/5 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 6 hónapos. Mintha csak én írtam volna a bejegyzést, dettó! Ma éjjel 5-ször ébredt, de minimum 2-szer éjszakánként. Elolvastam egy csomó szakirodalmat, megkérdeztem 3-4 gyerekes anyákat, és arra jutottam, most ez van, ennek van itt az ideje. Fogzás, mozgásfejlődés, növekedési ugrás, aztán majd a szeparációs szorongás miatt ébrednek a babák, ezzel nem lehet mit tenni, az nem mindegy, mihez szoktatód. Az én kisfiam csak cicin alszik vissza, most ahhoz próbálom fokozatosan hozzászoktatni, hogy megnyugodjon a simogatástól is, ill, ha apa felveszi. Persze lehet sírni hagyni, és előbb-utóbb megtanul visszaaludni, de nincs szívem ehhez, mert szüksége van rám. Kitartás!
2/5 A kérdező kommentje:
Náluk este 8tól este 11ig (tehát 3 óra alatt) kel ötször. :( A fene se bánná a 2-3szori kelést, de ez így rengeteg.
2013. dec. 16. 10:52
3/5 anonim válasza:
És ha megpróbálod korábban letenni, és előtte jól lefárasztani?
4/5 anonim válasza:
Nem korábban, hanem később, bocsi.
5/5 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltuk, helyzet változatlan volt. :(
2013. dec. 21. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!