Hogy szoktassam le róla?
Miért, belehal 5 perc sírásba? Szerintem nem.
Amúgy ne ringatással, mert aztán meg arról szoktathatod le, inkább tedd az ágyába, feküdj mellé, énekelj, simogasd, stb.
ha csak 5 perc sirasrol lenne szo senki nem vitatna a Ferber modszert. de akinek van gyereke, tudja, hogy orakig is kepesek uvolteni. az en lanyom nem tartozik az "5 percet sir utana elalszik" kategoriaba...
sajnos a hat simi es tarsai nem mukodnek. ringatni en se akarom meg hordozni se, egyik sem hasznalt nala sose.
Bocsi a kérdésért,de 5 hónapost,ráadásul szopizós babát miért akarsz otthon hagyni?Én nem arra készülnék,h egy 5 hónapos tanuljon meg 2 hét alatt egyedül elaludni.
5 hónaposan még melletted a helye.A nagymama h fogja megszoptatni????
Ha végig olvastad volna a parbeszedet akkor értenéd: a nagyinal leszunk 2 hetet babástul tehat nem lepasszolom 2 hétre hanem arrol van szo hogy mig ott leszunk szeretnenk.moziba menni esetleg kirandulni egyet tehat fel napos programokat csinalni, es csak addig lenne a nagyival, tejet tudok fejni de aludnia akkor is kell.....de most kitalaltunk egy uj napirendet amibe tobb a levegozes a jatek, csak eveshez kap cicit, altatas a felvesz letesz modszerrel. ez a 2. napunk es az ejszakat is ataludta ugyh lekopogom eddig remekul mukodik.
Tudom sokan ellenzik ezeket a modszereket inkabb logjon egesz nap cicin, hadd zabalja hasfajjasig magat....de eddig napkozben mindossze fel orakat aludt.....most csak delelott alszik felet delutan meg legalabb egy orat. nyugodtabb talan igy hizni is jobban tud majd ezert biztos vagyok benne higy hosszu tavon neki is jobb igy mintha egesz nap ciciztetnem ringatnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!