4 eves kislanyom, ha a kertben van allandoan kiabal, hogy szoktassam le rola?
Hát azon túl, hogy rászólsz rendszeresen, nem nagyon tehetsz semmit. Remélheted, hogy kinövi. Ha ti laktok a szomszédomban, akkor én is nagyon remélem, mert már kezd idegölő lenni. :D
Egyébként egyedül van kint? Mert akkor szokták. Ha ott van mellettük a szülő, akkor visszafogják magukat jobban. Nem kap elég figyelmet, legalábbis úgy érzi. Vagy csak elromlott a hangerőszabályozó rajta, van olyan kiskölyök is. :D
Azert zavar mert fulsuketito, meg engem is zavarna ha szomszedban uvoltozne egy gyerek, ha kell ha nem.
Ha egyszer-egyszer fordul elo akkor az oke, persze, hat gyerek, de hogy szinte 2 percenkent szolok ra az azert sztem nem normalis.
Nálunk pont fordítva van: ha kiabálni akarnak, akkor mennek ki az udvarra, bent a házban nem engedem nekik. Egy gyerek két dolgot imád csinálni: rohangálni és kiabálni. Ez tök természetes dolog, és meg kell nekik adni a lehetőséget hogy kitombolják magukat. Hol máshol tehetnék ezt meg, mint kint az udvaron?
Amúgy mi az oka, hogy kiabál a gyereked? Valamit mondani/mutatni akar neked? Téged hív? Unatkozik egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!