Hogy szoktassam le róla?
nekünk a ringatás simán kapásból helyettesítette.
éjszakai nem éhes, de cicit kérek sírásnál kivettem sétálgattam vele, puszilgattam, egy hangja nem volt, visszatettem, alszik.
még nekem esett zokon..
*és mindezt úgy, hogy előtte mindig cicivel vigasztlatam.
egyszer kihagytam és nem is kellett...:(
Az a más valaki aki vigyázni fog rá, már most menjen és etesse, altassa stb, hogy megismerjék egymást, hogy megszokja a baba, hogy nem csak te vagy.
Egyébként éneklés, simogatás, cumi, plüssállat, ezeket tudod kitartóan próbálgatni.
Ne, ne hagyd sírni, mindenképpen keressetek egy megoldást.
és volt már a nagyikkal egyedül? Mert más az hogy ismerik egymást, elvannak, de te ott vagy. szerintem mielőtt elutaztok hagyd őket egyedül kicsit.
de a nagyiékhoz utazunk...tehát mi is ott leszünk, csak ha pl szeretnénk kihasználni ezt és elmenni egy reggeltől délutánig tartó programra, akkor jó volna, ha a nagyi kezében is elaludna. tehát a fő gond nem is az esti alvással van inkább, hanem a napközbenivel...este nem bánom ha cicin alszik el.
Régen elaludt a mamánál, ringatásra, de sose tudta úgy letenni hogy ne ébredjen fel, hiszen szegénynek nincs dereka 30 percig ringatni. nem is szívesen szoktatnám rá...éjjel a kiságyban alszik, nappal mégis bömböl már csak attól, ha belerakom, nyilván érzi hogy aludni kell és ennek nem örül. így aztán kizárva az olyan módszer hogy hát simi meg éneklés, mert úgy hisztizik hogy meg sem hallja a hangom...a babakocsi is ki van csukva mert az overálban is vernyog :) maradt még valami? olvastam a Ferber módszerről, hogy esetleg azzal leszoktassam, de 10 percig bírtam szegénykémet úgy hagyni...valakinek bevált, próbáltátok?
Szerintem ez esélytelen 2 hét alatt.
Nálunk min.egy hónapba telt, míg megszokta, hogy áttettük a saját szobájába(addig a mi szobánkban volt az ágya).
Két hét nem lesz elég, későn állsz neki kapkodni, szerintem ne hagyd sírni azzal a gagyi módszerrel, majd csináltok a férjeddel máskor programokat.
Elkezdheted leszoktatni, de tuti nem fog egyik napról a másikra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!