Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Altatás éjjel, mi a módszeretek?

Altatás éjjel, mi a módszeretek?

Figyelt kérdés
Ti hogyan altattok éjszaka? 4,5 hós, ha fel kel megetetem és általában cicin alszik vissza. De ez sokszor 1.5 óráig tart. ringatni nem akarom, eddig nem igényelte, nem szeretném rászoktatni. Nektek mi a módszeretek? Írjátok meg azt is h mennyi idős.
2014. dec. 6. 06:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Amúgy az 1;6;9-es válaszon kívül az összes választ én írtam.

Nekem van a 4 hónapos kisfiam, akivel járkálás, kendő, hajszárítózás, minden ki lett próbálva. Én írtam, hogy nekem a Ferber nagyon drasztikus és most kezdjük a felvesz-letesz, vagy 4É módszert.

Nem mondom, hogy 100%-ban így gondoltam, de szerintem javul a helyzet.

2014. dec. 19. 15:09
 32/37 A kérdező kommentje:

értem. hát az én lányom sose aludt nap kozben 4-6 orakat viszont az ejszaka 10 ora egyben karpotol erte.

szerintem a suttogo es a ferber kozt nem sok kulonbseg van, nevezzuk neven mind ket esetben hagyjuk hogy sirjanal. viszont ha ennyi volt es ezentul 10 perc alatt magatol elalszik akkor mar megerte, sokkal kevesebb bajt csinalok velw mint mikor egesz.nap nem aludt a kimerultsegtol es bizony joval tobbet sirt.

2014. dec. 19. 16:24
 33/37 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti, én nem nagyon hagyom sírni. Talán nem jól csinálom, de ha sír akkor mindig lépek valamit. Simogatás, hátára, vagy hasára forgatás és ha nem hagyja abba, akkor felveszem és amíg meg nem nyugszik, addig marad a kezemben. Minimális sírással altatom. Az első alkalommal, mikor másfél órás procedúra volt még az altatás, akkor is kb 5 perc volt a sírás az egész alatt. Gondolom később még lesz ennek böjtje.
2014. dec. 19. 17:24
 34/37 A kérdező kommentje:
nekem a 1,5 orasoknal egy ido utan annyira sirt h a vallamon se nyugodott meg es akkor.szo szerint alomba sirta magat, hiaba mentem be hozza, vettem fel, nevezhetem felvesz-letesznek vagy barminek. ezt nyilvan annak koszonhetem.hogy 5 honapon keresztul minden panaszat a cicivel oldottam meg. hát, eddig is csak fél orakat aludt de.most mar legalabb magatol alszik el...ha minimalizalodik a siras (most mar inkabb csak jajgatas) 5 percre akkor nem valtoztatok.
2014. dec. 19. 18:13
 35/37 anonim ***** válasza:
Nálunk a legnagyobb baj az, hogy folyamatos szórakoztatást igényel, amikor ébren van. :(
2014. dec. 19. 18:31
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem tudtam az előbb befejezni a mondandómat, mert itt pityergett. -Már alszik, megfürdettük, leraktam és azonnal el is aludt.- Szóval nálunk az a gond, hogy elvan pár percet a játszószőnyegen, pár percet a pihenőszékben, 10-15 percet a kiságyban, de mindennel együtt max. fél óra önálló program van. A többi időben kézben van, vagy fekszik és játszom vele. Legalább 1 órát van kézben a 2 ébren töltött órából. Most még pici, de hosszú távon ez nem fog működni és nemhogy javulna a dolog, egyre rosszabb. Néha, ha nem veszem fel teljesen nyugtathatatlan.
2014. dec. 19. 19:02
 37/37 A kérdező kommentje:

4 honaposan nekem a pihenoszek volt az egyetlen hely, ahol egyesul el volt de ott is ugy h nezte mit csinalok (pl kiraktam a konyhaba) illetve 3-szor lement a korforgo ugy el volt alatta..

most kezdett el kb annyira jatszani h 10 percig el van nelkulem...ennel tovabb csqk akkor jatszik egyedul ha kozben a szobaba vagyok es lat engem..rengeteget van kezbe pedig nem akarom elkapatni. de ne aggodj 2-3 het es kuszni fog felul akkor jobban el lesz majd.

2014. dec. 19. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!