Altatás éjjel, mi a módszeretek?
Nos,most kezdjük mert a ferjem szabin van be tud segíteni. A felvesz-letesz módszerrel próbálkozom.ez kb ugyanaz mint a Ferber csak itt ivesszuk megnyugtatni ha sír, ez egy fokkal szimpatikusabb, a sógornőm lányai így tanultak meg elaludni.
ma éjfél után kelt, kb 3,5 órája evett úgyhogy megszoptatom 20 perc alatt (vizet még nem szereti és még nem.hozzátáplalt), böfi, pelust csereltem es rakom az agyba. majd megirom mennyi ido alatt aludt es hogy ki "győzött".
túl vagyok az első körön. 0.46-tól fel oraig gugyogott. 5 percenkent mentem be, 2-3 percig docogtettem a vallamon aztan.vissza tettem. ez igy ment fel oraig aztan egyre panaszosabban morgott majd sirni kezdett. ugyanugy 5 percenkent mentem be felvettem visszatettem, sokat morgott vallon is de 2-3 perc utan ahogy lenyugodott.visszatettem. kozben a fulebe suttogtam csititgattam. 3-kor lett volna aktualis a.kovetkezo szoptatas de ekkora eszrevettem h mintha.tompulna a siras. a kovetkezo kornel cumit kapott mert mar akkor is sirt amikor.betettem az agyba..(alapbol ujjszopos de ugy latszik most nem talalta) aztan egyszer csak elhallgatott. ez 10 perce tortent ugyhogy azt hiszem elaludt. azt nem tudom h.cumival e nem mentem be megnezni dw gondolom azt kikopte. kb tehat 2 oraig tartott a muvelet.
nem mondom gyomor gorcsom volt vegig de tudom h hosszu tavon igy lenne legjobb neki. ha ejjel fel kel folyt kov, ha akkor nem, mahd reggel 9-tol van altatas es akkor megint beszamolok.
nos, éjjel már nem kelt fel.
a napi rendjén is változtattunk kicsit: ma már korábban keltettük, eddig 8 körül kelt, ezt most előrébb hoztuk 7 órára, és plusz változtatás, hogy a 9 órási délelőtti alvás előtt kivittem negyed órát a kertbe levegőre. 9-kor ágyba tettem, és jött a módszer elölről: felvesz-letesz, suttog, cumi (sötétített szoba). időnként bementem hozzá. és csodák csodája, az én azelőtt sehogy sem alvó babócám 25 perc alatt álomba merült :)
nem tudom hogy a módszernek köszönhető vagy a korai kelés-levgeőztetés, vagy az éjjeli tivornyának, de minden esetre nincs megállás, délutáni alvásnál folyt köv :)
most 10-ig hagyjuk aludni. utána játék, séta, ez megfelel az eddigi napirendjének.
Szia!
Én vagyok aki írtam a felvesz-leteszt. Mi is este kezdtük és meglepően könnyen megy nálunk. Este 20 perc volt, éjjel ki sem vettem az ágyból. Délelőtt egyszer kellett felvenni és letétel után el is aludt egyedül. Remélem menni fog a dolog, szurkolok neked is.
na nekem most nehez menet volt, 14.00-15.15-ig sirt. de a vegen mar annyira h a vallamon se.tudott megnyugodni...aztan mar en is pityeregtem de a ferjem mondta h ne adjam fel. vegul is alomba merult. remelem hasznal a modszer mert lelkileg nagyon megvisel... de biztos vagyok benne hogy ezzel sokkal kevesebb kart okozok mintha csak.napi fel orat tudna aludni.napkozben es allandoan kimerulne vagy ami megrosszabb ha ejszakazunkbes emiatt.nem.kap eleg tejet
.... majd ird le nalatok hogy alakult a.delutan. hany honapos a babad? fiu lany?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!