Altatás éjjel, mi a módszeretek?
Figyelt kérdés
Ti hogyan altattok éjszaka? 4,5 hós, ha fel kel megetetem és általában cicin alszik vissza. De ez sokszor 1.5 óráig tart. ringatni nem akarom, eddig nem igényelte, nem szeretném rászoktatni. Nektek mi a módszeretek? Írjátok meg azt is h mennyi idős.2014. dec. 6. 06:25
1/37 anonim válasza:
Szopik, leteszem és alszik. De soha nem szoptattam 20 percnél tovább. Akkor már nem eszik, csak cumizik. Ne szoktasd erre rá, mert nem fog róla leszokni.
2/37 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem végez 20 perc alatt, csak az egyik cicivel és utána még sír, (le is mértem, 60-80 ml korul eszik egy cicibol ami nyilvan keves neki. igy aztan megkapja a masikat is még 10 percre. fél óra után bofiztetem, de mindig olyan élénk hogy ha csak leteszem tuti nem alszik. ezért szoktam ujra cicire tenni ahol nyammog még 10-25 petcet, aztan kiveszem a szajabol és hagyom elmélyulni mire agyba teszem. ha elobb lerakom kinyitja a szemet es ujra felporog. igy viszont ez egy 1.5-2 oras procedura. nappal még ennèl is nehezebben alszik a világosság miatt.
2014. dec. 6. 08:00
3/37 anonim válasza:
Én sajnos rászoktattam minden olyanra, ami kerülendő, ezeket váltva alkalmazom, bár gyorsan alszik el így. Ha álmos, akkor kiságyba teszem hasára fordítva és paskolom a popsiját, közben zúgatom a hajszárítót, pár perc alatt elalszik így. Vele az a gond, hogy gyakran visszaébred, ilyenkor bekapcsolom 10 percre a hajszárítót és visszaalszik. Sajna most leégett a motorja a túl sok használattól, így van ringatás+éneklés, járkálás, kendő, mikor mi válik be, de így olyan 35-40 perc az altatás. Amikor enni ébred éjszaka, akkor 5 perc alatt megeszi az adagját és utána viszont nem kell altatni már, csak beteszem az ágyba és alszik.
4/37 anonim válasza:
Utolsó vagyok, 3 és fél hónapos a fiam.
5/37 A kérdező kommentje:
én a telefonomról játszottam neki a hajszárító hangot, de úgy olvastam hogy zajjal nem tud elmélyülni ezért viszonylag hamar megébred és nem pihentető az alvás. a délutáni alsziknal bevalt egy ideig de most már ravasz, sirni kezd ha meghalja mert tudja hogy akkor aludni kell.
2014. dec. 6. 09:08
6/37 anonim válasza:
FERBER-módszer. Nálunk kitűnően működik.
7/37 A kérdező kommentje:
a ferbert 6 honaptol ajanljak. te mikor kezted?
2014. dec. 6. 12:39
8/37 anonim válasza:
Nem tudtam mi a Ferber módszer, most elolvastam és majdnem elsírtam magam. Rögtön az első találatot néztem meg és nagyon drámaian állítják be.
Nem mondom, hogy nem jó, de gyorsan tudatosult bennem, hogy ezt én nem akarnám.
Olvastam viszont a felvesz-leteszt, én kipróbálom, hátha...
9/37 anonim válasza:
Én vagyok a Ferber-módszert ajánló. Nem tudtam, hogy ez a neve, magamtól jöttem rá, kb 3-4 hetes korában csináltuk. Letettük, és kijöttünk a szobájából, majd 2 perces váltásokkal mentünk be hozzá, hátsimi de nem vettük ki. Következő nap 4 percenként, azután 6 percenként. 3 nap alatt megtanulta. És az a 3 nap sem volt horror, nem volt vészes sírás, semmi. Azóta át is alussza az éjszakát.
10/37 A kérdező kommentje:
köszi, kiprobalom majd a Ferbert. nekem sem tűnik horrornak - ész szerű határokon belul.
2014. dec. 6. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!