Hogyan altassam 4 hónapos ikreimet?
ó de tündérek, én is úgy szerettem volna ikreket :)
én mindenképp kiságyra szoktatnám őket, ahogy a babámnál is tettem és szereti is.néha csak lesek, hogy teljes ébren ha leteszem(még a kezemben volt, megnéztük a macikat is hogy alszanak, nevettünk a tükörképének, stb stb)letéve meg tekereg egy kicsit(gondolom puki miatt)de leteszi a kisfejét, becsukja szemét, csak csodálkozom.
úgy alakultunk idáig, hogy mi babakocsifüggőséggel kezdtük(nálatok ez lehet a hinta)irdatlan nehezen (2 nap éjszaka és 1 nap non stop kézben ringatással)leszokott a babakocsiról, de valahogy a kézbe ringatástól nem lett függő. de amúgy mindig kiságy volt a vége.ügyeltem arra hogy még úgy tegyem le aludni, hogy tudja, hogy hol alszik el.úgy megtanult önállóan elluni, hogy mintha így született volna..habár lehet így is születnek mi tanítjuk őket rossz szokásokra, mi alakítjuk ki nekik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!