Hogyan altassam el?
csak egyelenegyfajta "rítust"szabad csinálni, nem egyszer ez a szoba, másszor meg az,utána játééék?!mese, ének, ez sok.
mindig ugyanannak ugyanúgy kell történnie elalvás előtt.
ott amikor párpec után megébred az elején, eljátszani azt akár 100-szor!hogy kiveszed vigasztalod(ami csak ringatás és semmi, max kedves szavak)és visszatenni.
megint sír, megint kivesz, vigasztal, visszatesz.
első éjszaka lehet 100 lesz, második éjszaka 30, harmadik 5 (csak példaként, hogy nagyon gyorsan redukálódik)
de szegénykét ne kavard azzal össze, hogy hol mese,hol ének, hol játék, hol ez a szoba, a ti szobátokból sem értem miért a nappaliba vitted, miért nem a szobájába aludni..
és ne engedd elbóbiskolni !
addig ne amíg nincs altatás
Délután mikor alszik a pici?
Az én pici fiam ugyan már 15 hónapos, de nála is voltak ilyenek, sőt a mai napig vannak. Én már rájöttem h a foga csinálja ezt vele. Nem lehet h nálatok is ez a helyzet?
Az én fiam már régóta átalussza az éjszakát, de mikor jön a foga akkor éjjel egyszerűen képtelenség visszaaltatni, ha megebred. Olyankor van h 3-4 órát fent van. Ekkor magunk közé vesszük és úgy próbáljuk elaltatni. Ha elaludt visszacsempészem a szobájába.
Csak a fog miatt képes ilyen "bulikat" csapni éjjel, ezért gondoltam hátha nálatok is vmi hasonló lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!