Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan altassam el?

Hogyan altassam el?

Figyelt kérdés
5 hónaposommal hosszú az este!8-kor fürdik,látom rajta,hogy fáradt,vacsizik, elalszik,de csak pár percre és kezdődik a küzdelem.Ha bent vagyok vele a mi szobánkban,ott etetem,próbálom altatni,addig visít,míg ki nem viszem a nappaliba.Lerakom a játszószőnyegére,hangosan kacag és játszik órákig.Kifárad és jön az újabb visítás,nyöszörgés.Elaltatni viszont nem tudom,mert meg sem lehet fogni,tekereg.Az sem jó ha simogatom,ütögetem a fenekét,mesélek,éneklek,semmi!Általában éjfél mire elalszik,van amikor úgy,hogy kap újra enni és pár kortytól beájul,tápszeres.Ha berakom a kiságyába,ott ordít!Magától abszolút nem alszik el,napközbe viszont igen,délelött is illetve délután is alszik egy-két órát és akkor mindig egyedül alszik el!Nem tudom mit tegyek?Csak egyedül vagyok így?

2014. okt. 6. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:

csak egyelenegyfajta "rítust"szabad csinálni, nem egyszer ez a szoba, másszor meg az,utána játééék?!mese, ének, ez sok.

mindig ugyanannak ugyanúgy kell történnie elalvás előtt.

ott amikor párpec után megébred az elején, eljátszani azt akár 100-szor!hogy kiveszed vigasztalod(ami csak ringatás és semmi, max kedves szavak)és visszatenni.

megint sír, megint kivesz, vigasztal, visszatesz.

első éjszaka lehet 100 lesz, második éjszaka 30, harmadik 5 (csak példaként, hogy nagyon gyorsan redukálódik)

de szegénykét ne kavard azzal össze, hogy hol mese,hol ének, hol játék, hol ez a szoba, a ti szobátokból sem értem miért a nappaliba vitted, miért nem a szobájába aludni..

2014. okt. 6. 23:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezeket nem egy nap csináltam,csak leírtam,hogy már mindent kipròbáltam,hogy el tudjam altatni vacsi után.A saját szobájában is visít,nyugtathatom 100szor is,addig sír míg nem kerül a játszòszõnyegre!
2014. okt. 7. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, h a furdestol felporog, az enyem is ilyen. Mi lenne ha mondjuk 6kor furodne? Akkor lenne ideje lenyugodni 8-9ig talan.
2014. okt. 7. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:

és ne engedd elbóbiskolni !

addig ne amíg nincs altatás

2014. okt. 7. 07:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Délután mikor alszik a pici?

Az én pici fiam ugyan már 15 hónapos, de nála is voltak ilyenek, sőt a mai napig vannak. Én már rájöttem h a foga csinálja ezt vele. Nem lehet h nálatok is ez a helyzet?

Az én fiam már régóta átalussza az éjszakát, de mikor jön a foga akkor éjjel egyszerűen képtelenség visszaaltatni, ha megebred. Olyankor van h 3-4 órát fent van. Ekkor magunk közé vesszük és úgy próbáljuk elaltatni. Ha elaludt visszacsempészem a szobájába.

Csak a fog miatt képes ilyen "bulikat" csapni éjjel, ezért gondoltam hátha nálatok is vmi hasonló lehet.

2014. okt. 7. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,kedvesek vagytok!Délutàn 4 utàn már nem szokott aludni,gyanakodtam én is a fogára,de minden nap.Megprõbálom,hogy elõre hozzuk a fürcsit!
2014. okt. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!