Miben/mivel altassam/takarjam 4 éves lányomat, hogy ne rúgja le magáról a takarót?
Figyelt kérdés
Az nem megoldás, hogy óránként rohangálok be megnézni, mert így én sem pihenek.2014. szept. 11. 13:52
1/7 anonim válasza:
Én kezeslábas lábfej nélküli hosszú újjú pizsiben altatom,vékony takaróval.Ha lerúgja akkor sem fázik meg.Panelban lakunk.24 fok van állandóan.
2/7 anonim válasza:
Télre és vettem a fiamnak termo pizsamát. Az alá kap egy pamut pólót és abban alszik. Egyébként folyton kitakarózik, 5 percenként takargathatom én is. Most, hogy még nincs olyan hideg, csak hosszú ujjú pamut pizsiben alszik, így is kitakarózik folyton, de én nem kelek takargatni. Ha pl kimegyek éjjel pisilni, akkor betakarom, de külön ezért nem kelek fel. Eddig még soha nem fázott meg attól, hogy éjjel kitakarózik.
3/7 anonim válasza:
bocsánat, hogy idepofátlankodok, de hol kapni akár 3 évesre való lábfej nélküli rugdalózót?
Nekem is ez a gondom, csak kisebb a fiam még és folyton kitakarja magát.
4/7 anonim válasza:
Vegyél egy nagyobb takarót, és úgy ágyazz meg, hogy a széleit kétoldalt és alul betűröd a matrac alá, a felső részét meg kicsit felhajtod. Így olyan lesz, mint egy nagy, meleg zseb, és oda kell befeküdni. Angliában sok helyen így csinálják.
5/7 anonim válasza:
A H&M be is láttam már lábfej nélkülit,de mintha az Auchanban és a Tescoban is láttam volna már.Én Budapesten egy gyerek boltban vettem az Auchan áruházban.Ilyen gyerek ruha butik de inkább pizsiket árult.Megszűnt sajnos.De máshol rendszeresen látok.Nekem 98- és felette kell,ne a bébi részlegnél keresd.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. szóval a takaró begyűrés matrac alá számomra és ésszerűnek tűnt, de sajnos kifogott rajtam, és kibújt belőle, iszonyat tréül alszik. :) Viszont, találtam turiban egy 130 cm hosszú hálózsákot. :) és úgy tűnik bevált. :) Úgy tipeg benne mint egy kis pingu, szóval az sem jelent problémát, hogy akadályozza.
2014. szept. 14. 14:24
7/7 anonim válasza:
Hálózsákban, és overál-pizsiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!